Traktoros tolólapok

  A BYSTROŇ - INTEGRACE vállalat erdészeti és mezőgazdasági technológiák, valamint útkarbantartási tartozékok gyártásával foglalkozik. Fő céljuk, hogy minőségi gépeket állítsanak elő elfogadható áron, és megszerezzék a vásárlók maximális elégedettségét.

   

  A BYSTROŇ magyarországi képviselete a hódmezővásárhelyi Erdőgépker Kft. Teljes típusválasztékért kattintson ie!

   

  Minden gyártás a cégükben történik, ezért képesek fenntartani a magas minőséget és a tökéletességet. Tervezésük során az egyszerű, praktikus és robusztus felépítésre helyezik a hangsúlyt, ami a kiváló megbízhatóság és könnyű karbantarthatóság elérésének kulcsa. Ugyanakkor folyamatosan beruháznak az innovációba és az új gépek fejlesztésébe.

  Széles termékválasztékuknak köszönhetően képesek gépet kínálni mind a háztáji, mind egy gazdaság, mind pedig egy faipari vagy útkarbantartó számára. Európa számos országába, például Magyorországra, Németországba, Ausztriába, Lengyelországba, Szlovéniába és más országokba is exportálunk.

  TÖRTÉNELEM

  A BYSTROŇ vállalatot Ing. Vilém Bystroň 1990-ben alapította. Kezdetben kevés alkalmazottal és az első gyártás kis garázsokban és más ideiglenes helyiségekben zajlott.

  Az első termékek közé tartoznak például a hulladékgyűjtők, aszfaltmarók, bitumen újrahasznosítók és lombszívók. Az évek során a termelési programot az erdészeti és mezőgazdasági termelésben fogalmazták meg és fejlesztették tovább. Ma a fő termékek közé tartoznak az aprítógépek - ágaprító gépek, kábelcsörlők, tuskóvágók és még sok más.

  Kezdetben csak néhány tucat gépet tudtak gyártani évente, de a gyártástechnológia magas minőségének és a nagy vevői elégedettségnek köszönhetően a cég egyre jobban prosperált és növekedni tudtak. Folyamatosan gép és gyártási technológia fejlesztésbe, innovációba fektettek. Ezért van most fejlett technológiájuk és több munkatársuk, ami lehetővé teszi számukra, hogy jobb, gyorsabb és hatékonyabb gépeket gyártsanak, hogy tovább növeljék vevőik elégedettségét.

  GÉPEK GYÁRTÁSA

  A gépminőség a legfőbb prioritásuk. Mivel gépeiket nehéz terepen és kihívást jelentő körülmények között használják, az egyszerű felépítésre, a robusztus kialakításra és a könnyű kezelhetőségre összpontosítják.

  Saját gyártástechnológiával rendelkeznek a vállalatnál, mint például CNC szerszámgépek (esztergák, marógépek, fűrészek), amelyek lehetővé teszik a pontos méretekkel rendelkező alkatrészek gyors gyártását. ABB hegesztőgép két robotkarral a hegesztés minőségének javítása érdekében. CNC plazmavágás. Hőkezelő üzem az anyag megmunkálásához és tulajdonságainak javításához. Saját festőműhely és modernizált hegesztőüzem, ahol a gépeket kézzel, egyedi gondossággal gyártják. Végül a gépeket az expedíciónál ellenőrzik és csomagolják.

   

  Utak és burkolt területek téli karbantartására tervezett tolólap. A tolólap a friss hó eltávolítására szolgál.

  A tolólapot traktorra szerelhető tartozékként tervezték. A teljes szerkezet vastagfalú anyagokból hegesztett (8 mm), a hajlításnak, repedésnek és egyéb sérüléseknek ellenálló.

  A tolólap acél éle, és gumilapra cserélhető. A gumilap alkalmas a burkolólapok és a nagyobb számú bukkanóval ellátott felületek karbantartására.

  http://bystron.faaprito.hu/bystron/traktoros-tololapok/traktoros-tololap-8mm-gumi-ellel-60-detail.html

  Traktoros tolólap

  © 2024 Szerszámosláda. All Rights Reserved. Kontraszt Web és Videó Studió