HÁZTARTÁSI SZELLŐZŐRENDSZEREK

  HÁZTARTÁSI SZELLŐZŐRENDSZEREK

  Az oldalt a Monaco Klíma Kft támogatja

   

  monaco logo

  AXIÁLIS VENTILÁTOROK

  Közvetlenül, vagy rövid csőcsatlakozáson keresztül biztosítják az adott helyiség légcseréjét. Különféle átmérővel, falba, mennyezetbe és ablakba szerelhető kivitelben állnak tisztelt ügyfeleink rendelkezésére. Időkapcsolóval, mozgásérzékelővel, páratartalom érzékelővel elláthatóak. Az alacsony feszültségű modellek (12, 24V) fürdőszobákba, zuhanyzófülkékbe telepíthetők.

  Ministyle sorozat
  MURO sorozat
  TEKNO STYLE sorozat
  TEKNO WALL sorozat
  TEKNO WIND sorozat
  VITRO sorozat

  CENTRIFUGÁLIS VENTILÁTOROK

  Hosszú csőszakaszhoz csatlakoztatható, jelentős nyomóerővel ellátott ventilátorok. Telepíthetők oldalfalba vagy mennyezetbe. Az utóbbi csak golyóscsapágyas motorral ellátott modellekre érvényes. Időkapcsolóval, fordulatszám szabályzóval alkalmazhatók. Fürdőszobai használatra a páratartalom érzékelős kivitelű ventilátor ajánlott.

  CSŐ VENTILÁTOROK

  Centrifugális és axiális kivitelben kerülnek forgalomba, így a használandó csőszakasz hosszától függően választhatók. A légcsatorna bármely szakaszába telepíthetőek, elszívásra és befúvásra is alkalmasak. Előnyük, hogy a szellőztetendő helyiségben csak az elszívó vagy befúvórácsok láthatóak.

  KONYHAI LÉGELSZÍVÓK

  Alkalmasak a konyhai gőzök, zsírok elszívására és szellőztetésére. Fehér, fekete, barna és inox változatban , kúpos és normál kivitelben, különböző méretekben kaphatóak. Az aktív szénszűrős kivitel hatékonyan semlegesíti a szagokat, szennyeződéseket.

  SZELLŐZŐRENDSZEREK

  Termékskálánk lehetőséget nyújt arra, hogy a legkülönbözőbb igényeket is kielégítő szellőzési rendszereket állítsunk össze. Így alkalom nyílik arra, többek között, konyhák fürdőszobák (ablak és ablak nélkül), mosókonyhák, nappalik, hálószobák, pincék, garázsok rendeltetésének megfelelő és energiatakarékos szellőztetésére. Optimális légcserével Ön és családja egészségét védheti a dohányfüsttől, túlzott páratartalomtól és az elhasználódott levegőben lévő káros anyagoktól.

  IPARI SZELLŐZÉSTECHNIKA

  A szellőzéstechnikai berendezések alkalmazási köre hihetetlenül széles. Lefedik a kicsi, közepes és nagy légszállítási tartományt (pl. vendéglők, tornatermek, raktárok, ipari létesítmények, parkolóházak, ipari gépsorok), valamint az alkalmazások összes lehetséges típusát (direkt, vezetékes, és tetőkifúvásos).

  AXIÁLIS VENTILÁTOROK

  Az axiál ventilátorok propeller formájú járókerékből és egy a levegő útját irányító gyűrűből vagy keretből állnak. Nagy teljesítménnyel és alacsony nyomással rendelkeznek. A légáramlat a ventilátor tengelyével megegyezően halad át, irányváltoztatás nélkül. Közvetlen légkivezetésre használhatóak, nem alkalmasak hosszú csőszakaszokba történő beépítésre.
  Többféle típusban rendelhetőek: elszívásra vagy befúvásra alkalmasak, fordított vagy változtatható forgásiránnyal.
  A széles termékválasztékban különböző motorteljesítménnyel és lapátszöggel rendelkező axiál ventilátorok találhatóak meg.

  RADIÁLIS VENTILÁTOROK

  CENTRIFUGÁL VENTILLÁTOROK: csigavonalas házból és különféle formájú járókerekekből állnak. A légáramlat a tengely irányával azonosan lép be a ventillátorba, de 90°-os görbüléssel
  lép ki.
  Három típusú lapátkialakítással találkozhatunk:
  - Előrehajló lapátkialakítás: a lapátok a ventillátor forgásirányához képest előre hajlítottak. A ventillátor nagy teljesítménnyel és alacsony zajszinttel rendelkezik. A szállított levegő minden esetben tiszta, mert a por könnyen lerakódik a lapátok falára, de ez jelentősen csökkenti a ventillátor teljesítményét.
  - Radiális lapátkialakítás: a lapátok sugárirányban helyezkednek el. Öntisztítóak, alkalmasak szemcsés, poros levegő szállítására. Nyitott lapátkialakítás esetén a lapátok hátlemeze nem kerül felszerelésre, így elkerülhetővé válik, hogy a szállított levegőben lévő szennyeződés felhalmozódjon és ez a ventillátor leállását okozza.
  - Hátrahajló lapátkialakítás: a lapátok a ventillátor forgásirányához képest ellentétes irányban hajlítottak. Leggyakrabban a nagy léghozammal rendelkező berendezéseknél alkalmazzák. A ventillátor nagy teljesítménnyel és alacsony zajszinttel rendelkezik.

  TETŐVENTILÁTOROK

  DOBOZOLT VENTILÁTOROK

  LÉGFÜGGÖNY

  A légfüggönyök olyan légbefúvó berendezések, melyek láthatatlan falat alkotnak a nyitott ajtók és a beltér között. Használatukkal jelentős energia megtakarítás érhető el, mivel csökkentik a helyiségek hőveszteségét, kizárják a kellemetlen szagokat, atkákat, pollent.
  Az Ön által használt helyiségben tartják nyáron a hideg, télen a meleg tiszta levegőt, megakadályozzák szmog, bogarak, apró állatkák bejutását.
  Tökéletes kiegészítői az általunk forgalmazott légkondicionálóknak és légtisztítóknak, használatukkal rendkívül modern és magas komfortérzetet biztosító légtechnikai rendszerek hozhatók létre.
  A légfüggönyök nélkülözhetetlenek nyitott boltkialakításnál, eladótérnél, raktáraknál.
  Alkalmazásukkal vonzó értékesítési atmoszférát biztosíthat, növelheti a kereskedelmi zónák látogatottságát. Alkalmazási területei: üzletek, közintézmények, ipari csarnokok, áruházak, hűtőházak és más hasonló jellegű létesítmény. Telepítésük rendkívül egyszerű, nem igényel rendkívüli fali munkálatokat, a már meglévő ajtók módosítását. Palettánk több márka képviseletével állt össze az egyszerű olcsó légfüggönyöktől kezdve az ipari nagyteljesítményűig.

  © 2024 Szerszámosláda. All Rights Reserved. Kontraszt Web és Videó Studió