Török Kulcs Szerviz

  torok kulcs

  ONLINE GRAVÍROZÁS

  SPORTDÍJAK, SERLEGEK, GRAVÍROZÁS, ZÁRBETÉTEK, KULCSOK FORGALMAZÁSA és KULCSMÁSOLÁS

  A Török Kulcsszerviz  a legmodernebb, legkorszerűbb és legnagyobb célgépparkkal rendelkező vállalkozás nemcsak Szegeden, de hazai viszonylatban is.

  Gravírozást vállalunk szinte bármilyen típusú anyagra! Többek között műanyagra, fára, fémre, üvegre, bőrre, márványra, stb. Gépeinkkel készítünk cégtáblákat, névtáblákat, szárazbélyegzőket, pecsétnyomókat, rézvéseteket és nyomó szerszámokat, felirati táblák, névkitűzők és ezen kívül reklám- és ajándéktárgyak nagy mennyiségű feliratozása egyaránt.

  Személyesebbé szeretné tenni egy ajándéktárgyát?
  Hozza be üzletünkbe, hogy megismerjük a gravírozandó tárgy anyagát, formáját!
  Amennyiben további kérdése merülne fel, keressen fel minket személyesen a 6721 Szeged, Szent Mihály utca 3. szám alatt található üzletünkben, telefonon a +36 62 325 837 számon vagy e-mail-en a Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. címen!

  Szolgáltatásai kör:

  • Vállaljuk minden fajta fém gravírozását, könnyűfémek kivágását (pl.: réz kitűzők, műszerelőlapok), nagyméretű cégtáblák, rézvésetek, hasábok és beütők elkészítését.
  • Alkatrészek, szerszámok sorszámozása kis és nagy mennyiségben egyaránt, mechanikus és lézeres jelöléssel.
  • A gravírozást nálunk vásárolt és hozott termékre is egyaránt vállaljuk!

  Gravírozás:
  adattábla gravírozás, ajándéktárgy gravírozás, ábra gravírozás, borosüveg gravírozás, bőr, képgravírozás, cégtábla gravírozás, díszdoboz gravírozás, emléktárgy gravírozás, ékszergravírozás, érme gravírozás, felirat gravírozás, fényképgravírozás, fotógravírozás, gravírozott cégtábla, gravírozott élvilágító tábla, gravírozott flaska, gravírozott pohár, gravírozott reklám, gravírozott üveg, irodatechnikai felirat gravírozás, késgravírozás, kézi gravírozás, kitűző gravírozás, klisé gravírozás, kulcstartó gravírozás, lézergravírozás, mechanikus gravírozás, névtábla gravírozás, óragravírozás, plakett gravírozás, pohárgravírozás, reklámfelirat gravírozás, réz névtábla gravírozása, rozsdamentes ajándéktárgy gravírozás, serleg gravírozás, számítógépes gravírozás, szöveg gravírozás, tábla gravírozás, toll gravírozás, tükör gravírozás, üveggravírozás.

   

  műanyag fém tábla gravirozás

  Cégünk 1976 óta foglalkozik kulcsmásolással. Később a 80-as évek elején az üzlet bővülésével, a géppark korszerűsítésével kibővült a profil is a vásárlói igényekhez igazodva.

  A beinduló új üzletág a bélyegzőkészítés volt, melyhez az országban másodikként kaptam meg az engedélyt a készítésre. Akkoriban ez óriási dolog volt, még a betűtípust is le kellett adni a rendőrségnek. Nagyon szigorúak voltak a szabályok, ünnepnapokon például a műhelyt is le kellett zárni, nehogy valaki röplapot nyomtasson a mi gépünkkel. Nem mindjárt a csúcson kezdtem, a technológiai folyamat kiépítése volt az első feladatunk a kollégáimmal, hogy versenyképessé válhassunk. Az idő és a szaktudás meghozta gyümölcsét, ami eljuttatott minket a mai modern technológiák magas szintű ismeretéhez, alkalmazásához.

  Ma már rövid idő alatt elkészülnek a bélyegzők, ami döntően az informatikának és a lézertechnológiának köszönhető.

  A több lábon állásnak köszönhetően jött nálam is a kulcsmásolás és a bélyegzőkészítés mellé a gravírozás, a jelöléstechnika, a sportserlegek kis- és nagykereskedelme, a zárak, lakatok, veretek forgalmazása, valamint a vezérkulcsos rendszerek építése társasházak és intézmények számára.

  Vevőink igényeit szem előtt tartva rugalmas, gyors kiszolgálással, szakértői támogatással a legjobb ár-érték arányú termékeket, szolgáltatásokat kínáljuk.

  Török László
  Cégvezető

   

  © 2024 Szerszámosláda. All Rights Reserved. Kontraszt Web és Videó Studió