Rögzítéstechnika, kötöelemek, csavarok

  Rögzítéstechnika

  Iparos Centrum Szeged

  Csavarker Kft.
  Cégszerű megnevezés: Csavarker Kft
  Adószám: 11098539-2-06
  Cégbírósági bejegyzés száma: 06-09-003686 Csongrád Megyei Bíróság, bejegyezve: 1996.02.01.

  Központi elérhetőség: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  Szaküzleteink:

  MOSZKVAI KÖRÚTI SZAKÜZLET
  6725 Szeged, Moszkvai krt. 23.
  Tel.: +36 30 643 0000

  Nyitvatartás
  Hétfő-péntek: 7.30-16.30
  Szombat: Zárva
  Vasárnap: Zárva

  BRÜSSZELI KÖRÚTI SZAKÜZLET 
  Szeged, Brüsszeli krt. 16.
  Tel.: +36 30 643 0000
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  Nyitvatartás
  Hétfő-péntek: 7.30-16.30
  Szombat: 7.30-12.00
  Vasárnap: Zárva

  BRÜSSZELI KÖRÚTI SZAKSZERVIZ
  Tel.: +36 30 643 0000
  e-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  Nyitvatartás
  Hétfő-péntek: 7.30-16.30
  Szombat: 7.30-12.00
  Vasárnap: Zárva

   

   

  Videók

   

   

   

  Rögzítéstechnika

   

  A Csavarker Kft. 1995-ben nyitotta meg első csavar, kötőelem és rögzítéstechnikai termékekre szakososodott kereskedését Szegeden, ahol a Pintér Művek kötőelem mintaboltjaként vált ismertté. A vállalkozás a piaci igényeknek megfelelve, folyamatosan bővítette termékkínálatát. A forgalom növekedése lehetővé tette újabb üzlet nyitását és a raktárkapacitás növelését. 2005 októberétől már két üzlet szolgálja ki az addig megszokott magas színvonalon a vásárlókat.

  A vállalkozás jelenleg is közel 20 embernek ad munkát. A munkatársak zöme rögzítéstechnikában jártas szakember, akik a csavarokról, kötőelemekről, kézi és elektromos gépekről szerzett ismereteiket rendszeres továbbképzéseken bővítik, fejlesztik. A Csavarker Kft. széles felhasználói réteget céloz meg, a barkácsolni vágyó emberektől, az ipari és az építőé és asztalosipari felhasználókig. A forgalmazott kötőelemek, és szerszámok teljes mértékben megfelelnek a magas ipari követelményeknek. A termékek kimagasló minőségben, a legmagasabb nemzetközi minőségbiztosítási követelményeknek megfelelően készülnek.

  A közel 25.000 különféle cikket magába foglaló termékválaszték a hobbi kategóriától kezdődően egészen az ipari berendezésekig terjed, így a kínálat a szakmán belül szinte minden igényt lefed:

  • Barkács és iparigépek
  • Forrasztástechnika
  • Hegesztéstechnika
  • Kerti gépek
  • Kéziszerszámok
  • Kötéstechnika
  • Létrák, állványok
  • Mérőműszerek
  • Munkavédelem
  • Rögzítéstechnika
  • Vegyi áruk
  • Világítástechnika
  • Zárak, vasalatok

  A kínálat nem csupán termékekre koncentrálódik: a Brüsszeli körúton található üzletben külön, erre a célra kialakított szervizhelyiség is helyet kapott. Az értékesítés és szervizelés mellett rendszeresen szervezett termékbemutatók teszik lehetővé az iparosok számára az egyes márkák képviselőivel történő találkozást, és azt hogy az elméleti információk mellett a gépeket a gyakorlatban is kipróbálhassák a szakemberek. Összefoglalva tehát nem csupán értékesítési területen, hanem az elektromos kézi és ipari gépszervizelésben jártas szakemberek is részét képezik a csapatnak. A Csavarker Kft.-nek a dél-alföldi régióban betöltött szerepét példázza, hogy 2012-ben elnyerte a Vállalkozók Országos Szövetsége által kiírt Év Vállalkozása díjat, majd egy évvel később, 2013-ban a cég ügyvezetője, Tari Jenő átvehette az Év Kereskedője Díjat. Az ügyfelek száma folyamatosan nő. A partnerek számát illetően jelenleg több mint 20.000 ügyfél van számon tartva, melyek nagyobb része Szeged és Csongrád megyében végzi tevékenységét. Ezek mellett a megyén kívülről több mint 6000, míg Magyarországon kívüli székhellyel több, mint 200 partnerrel állunk kapcsolatban.

  © 2024 Szerszámosláda. All Rights Reserved. Kontraszt Web és Videó Studió