Tervezés, gépépítés, ipari automatizálás

  Tervezés és gépépítés

  Tervezés

  Az egyedi gép gyártás sikeressége megkívánja a precíz műszaki előkészítést, ezért az ENTRA-SYS Kft. már komoly műszaki - gépészeti - tervezést és dokumentálást is végez, sőt néhány esetben Megrendelői elképzelések alapján olyan speciális berendezések tervrajzait is elkészítik, melyeket nem a kft. gyárt le. Hidraulikus-, pneumatikus anyagmozgató vagy manipuláló célgépek, valamint egyedi, főleg pneumatikus és hidraulikus automatizálással kapcsolatos elképzelések megoldásai születnek a számítógépes  ˝tervező asztalokon˝ ( 3D CAD) , melyekből általában egy-egy példány kerül legyártásra, konkrét Megrendelői igény alapján.

  A tervező kollegák a Solid Edge V18 Cad softwar-rel dolgoznak, mely biztosítja a 3D modellezés és a rajzkészítés megfelelő hatékonyságát.

  Pneumatikus gépeink, az automatikát vagyis a pneumatikus logikát is beleértve 100%-ban saját tervezésűek

  A cég igen speciális munkát végez, amely óriási felelősséggel jár. Ezért is tartotta szükségesnek az ENTRA-SYS Kft. vezetése, hogy a kereskedelemre megvalósított ISO 9001:2000-es Minőség Irányítási Rendszert kiterjesszék a tervezésre és a gépgyártásra is. A Megrendelői igények még hatékonyabb kielégítése, a belső folyamatok jobb átláthatósága és a pontos controlling érdekében a cég integrált vállalat irányítási rendszert( abas ERP ) is működtet.

  Alumínium profilok, gépépítő elemek

  Lipro

  Gépépítés

  © 2024 Szerszámosláda. All Rights Reserved. Kontraszt Web és Videó Studió