STIHL erdészeti, kertészeti gépek

  Stihl Magyarország

  A Stihl kerti gépeket bemutató videók:

  1. Stihl - Viking bemutató videó
  2. Stihl - Viking bemutató videó

  PROMINENS KFT.

  Hódmezővásárhely
  Dr. Rapcsák András út 49.
  6800
  Mobiltelefon: +36 30/161 8080
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

  Dél-Alföld STIL Kft.

  Szeged
  Pozsonyi Ignác u. 12.
  6724
  Telefon: +36 62/423-031
  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

   

  STIHL Termék kategóriák

   

  A STIHL története

  1991. június 7-én alapította a Stihl International GmbH az Andreas Stihl Kereskedelmi Kft-t, magyarországi leányvállalatát. A vállalkozás feladata a korszerű és kiváló minőségű Stihl márkájú mezőgazdasági, erdészeti és kerti gépek elterjesztése Magyarországon.

    
  Az Andreas Stihl Kft. az elmúlt 10 év során kialakította márkakereskedői és szervízhálózatát. Ma már 240 Stihl márkakereskedő és 142 márkaszerviz biztosítja a felhasználóinknak a minőségi kereskedelmi és szervízellátást, amelyek garantált, teljeskörű alkatrészellátással párosulnak.

  A 8 munkatárssal alapított Andreas Stihl Kft 1991 évi 102 m Ft-os forgalma 2001 évben 3.126 M Ft-ra nőtt, amelyet 18 munkatárs valósított meg.

  Az 1991 évben eladott 3.620 Stihl mezőgazdasági, erdészeti és kerti gépek darabszáma 2001-re 28.650 éves mennyiségre emelkedett.

  A minőségi Stihl termékekkel az Andreas Stihl Kft piacvezető Magyarországon a motorfűrészek, motoros kaszák és aljnövényzet tisztítók, valamint a motorfűrész vezetőlemezek és láncok értékesítésének területén.

  A magyar nemzetgazdaság jelentős ágazatai ma már elképzelhetetlenek a korszerű, megbízható és gazdaságos Stihl márkájú gépek nélkül.

  A Stihl márkájú gépek minőségi tulajdonságai, a korszerű szervezetirányítás és marketing tevékenység mellett a jól képzett, elkötelezett és összetartó munkatársak biztosítják a vállalkozás sikerét.

  A megnövekedett feladatok megfelelő technikai feltételeinek hosszú távú biztosítása érdekében a Stihl cég 2001 évben 3.620 m2-es, zöldmezős beruházás keretében raktár és irodakomplexumot épített. A beruházás a magyarországi piac fontosságát és a magyar gazdaság további fejlődési lehetőségét igazolja.

  Az ANDREAS STIHL AG & Co., a STIHL-csoport anyavállalata, mely a németországi Waiblingben található, 2001. június 22-én ünnepelte alapításának 75. évfordulóját. A ma mér világszerte működő STIHL-csoport csírasejtje, egy kétfős üzem volt, amit Andreas Stihl alapított egy kis stuttgarti műhelyben, 1926-ban. A vállalat ma már nemzetközi hálózattal rendelkezik Németországban, Braziliában, az Amerikai Egyesült Államokban, Svájcban, Kínában és Ausztriában lévő gyártóüzemekkel, valamint kiegészítő forgalmazó társaságokkal a világ 24 országában. Így a föld mind az öt kontinensén saját társaságaival képviselteti magát. A 2000. üzleti évben a STIHL csoport forgalma 23,7 százalékkal 2,76 milliárd német márkára nőtt meg, ennek 86%-át külföldön érte el.

  Az anyavállalat 1,2 milliárd német márkát forgalmazott. Jelenleg világszerte 6.800 munkatársat foglalkoztat. Németországban az anyavállalatnál (4 telephely, 7 üzemmel) és a belföldi forgalmazó társaságnál jelenleg összesen mintegy 3.500 dolgozó van.

  A vállalat elnök-vezérigazgatója és személyesen felelős társasági tagja, Hans Peter Stihl, a STIHL-csoport örvendetes növekedését számos tényezőre vezeti vissza. Számára egyik döntő ok a globális jelenlét és a piacok intenzív megmunkálása világszerte, ami csak az ütőképes értékesítési szervezet révén vált ilyen mértékben. Az erős kutatási és fejlesztési részleg létrehozása kifizetődő volt. Ezzel sikerült a STIHL-nek az ágazatban olyan technikai csúcshelyzetet betölteni, hogy korszerű, versenydöntő minőségű termékeket vigyen a piacra, és piacvezető pozíciókat szerezzen. A szervizt nyújtó szakkereskedelmen keresztül történő értékesítés a műszakilag kiváló minőségű termékek számára mindig kitűnő ügyfélszolgálatot is biztosít.

  Az utóbbi 20 év alatt elért forgalomnövekedés során lényeges jelentőségű volt a STIHL termelési program nagy mértékű kiszélesítése, amely ma mindenek előtt motoros fűrészeket, motoros kaszákat, motoros aljnövényzet-tisztítókat, gyorsdarabolókat, sövényvágókat, permetezőgépeket, valamint talajfúró gépeket tartalmaz. A vállalat négy évtizeddel ezelőtt, tehát 1960ban - az évre vetítve - 25.000 motoros egységet (motoros fűrészeket és gépeket) adott el. 1970-ben már 310.000 db-ot. A darabszámok 1980-ban már meghaladták a milliós határt, és a 2000. millenniumi évben már messze 3 millió fölé értek. A jelentős forgalomnövekedés magas követelményeket támasztott a termeléssel és az értékesítési szervezettel szemben. A gyártóüzemeket jelentős beruházásokkal kellett bővíteni, racionalizálni és állandóan korszerűsíteni, hogy a szükséges termékminőséget biztosíthassák.

  A vállalat növekedését csak elkötelezett munkatársakkal lehetett elérni. Hans Peter Stihl ezért az egyik jelentős sikertényezőt a felkészült, képzett és megfelelően fizetett munkatársakban látja.

  A családi vállalkozás sikertényezőjeként a társasági tagok közötti jó viszonyt és a család összetartását emeli ki. "A második alapítói nemzedék társasági tagjai az évtizedeken keresztül nagy egyetértésben és harmonikusan támogattak, részt vállaltak minden szükséges döntésben" - mondta Hans Peter Stihl úr.

  A cég jelenlegi vezetése előkészítette azt az új generációs váltást, amely záloga a jövőbeni eredményes működésnek.

  © 2021 Szerszámosláda. All Rights Reserved. Kontraszt Web és Videó Studió