Mérleges raklapemelők, békamérlegek

  Mérleges raklapemelők

  MÉRLEGES RAKLAPEMELŐK (BÉKAMÉRLEGEK, MÉRLEGES RAKLAPSZÁLLÍTÓK) ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLÁZATA

  RAVAS 1:

  Raklapmérleg, amely egy forradalmian új koncepción alapul

  A RAVAS-1 típus bemutatásával a Ravas cég  és magyarországi forgalmazója, a Prominens Kft. - egy új, szabadalmaztatott terméket ismertetnek meg a piaccal:
  egy kézi raklapemelő mérleget ("békamérleg"), ami az alváz deformációját méri. Amikor a teher rákerül a villákra, a raklapemelő alváza kismértékben deformálódik. Egy, a RAVAS-1 fejrészébe épített érzékelő egység méri ezt a deformációt és ezáltal a felemelt tömeg értékét.

  Ezt a tömegértéket mutatja a raklapemelőre szerelt, LCD kijelzővel ellátott műszer.
  Tekintettel arra, hogy a raklapemelő villáiba nincsenek mérlegcellák beépítve, a RAVAS-1 gyakorlatilag elnyűhetetlen; a mérleg élettartama megegyezik a raklapemelő élettartamával. E koncepció egyik lényeges előnye, hogy a raklapemelő villák méretei nem változnak, ezáltal alacsony vagy zárt raklapok emelése és egyidejű mérése könnyen megvalósítható. Végül de nem utolsósorban az igen vonzó árfekvés:
  A RAVAS-1 ajánlott listaára 890 euró!


  A RAVAS-1 egyszerű ellenőrző mérésekhez tökéletesen megfelel!
  A RAVAS-1 a terhet 5kg-os osztásértékkel méri + 20 kg-os tűréssel. Ez elegendő egyszerű méréseknél, úgymint: teherautók platóján, áruátvevő helyeken a rakomány össztömegének megállapítására, vagy a túlterhelés megakadályozására. A RAVAS-1 ideális alapmodell mindazoknak, akik meg akarják tapasztalni a mobil mérlegek előnyeit.
  A RAVAS-1-gyel a RAVAS teljessé teszi kézi raklapemelő mérlegeinek választékát: az egyszerű tömegkijelzéstől a nagypontosságú mobil mérlegekig. Utóbbiak számos opcióval rendelkeznek, pl. robbanásbiztos, rozsdamentes acélból készült vagy adatkommunikációval ellátott kivitelek, hitelesített verziók.

  Részletes leírás>>

  © 2021 Szerszámosláda. All Rights Reserved. Kontraszt Web és Videó Studió