Targoncamérlegek

  Villás targonca + mérleg = targonca mérleg

  Bármilyen típusú hidraulikus villástargoncába könnyen beépíthető

  rcs plus

  RAVAS targonca mérlegek

  A RAVAS valamint magyarországi forgalmazója, a PROMINENS Kft.
  bemutatják az RCS PLUS-t, a pontos hidraulikus targoncamérleget:

  Az RCS PLUS egy olyan pontos és alacsony árfekvésű targonca mérleg, amely pontosabb és olcsóbb az összes eddig ismert hidraulikus mérlegnél. Maximális hibája a végérték 0,2%-a, egy 2500 kg-os kapacitású targoncánál az osztásérték 2 kg. Az RCS PLUS gyakorlatilag elnyűhetetlen, mert a nyomásérzékelő nincs kitéve súrlódásnak vagy az emelőoszlop kopásának.

  Az RCS PLUS egy - a targonca hidraulika rendszerébe épített blokkhoz csatlakozó - érzékelő segítségével a hidraulika nyomását méri. A mérlegelés az RCS PLUS-szal maximálisan felhasználóbarát: A mérés a villákra helyezett tömeg egy előre megadott magasságba (un. referencia-magasságba) történő felemelésével kezdődik. Ezt a referencia-magasságot a targoncaoszlop álló valamint a mozgó részére ragasztott két jel egy vonalba kerülése jelzi. A rendszert a kijelzőn levő gomb megnyomásával hozzuk működésbe: ekkor a villák a rajtuk levő teherrel néhány másodpercig automatikusan süllyedni kezdenek.

  Ezen szabályozott süllyedés közben az RCS PLUS többször megméri az olajnyomást a hidraulikában. Ezen mérési adatok birtokában a műszer szoftvere kiszámítja a villán lévő teher pontos tömegét, amely az LCD kijelzővel ellátott, a fülkében elhelyezett műszeren leolvasható.

  Targoncákkal mozgatott áruk emelése és szállítása közben végzett tömegmérésre az RCS PLUS kiválóan alkalmazható: a rakomány súlyának mérésére áruátvevő helyeken, túlterhelés megakadályozására, raktárellenőrzésre, készletfelmérésre stb. Az RCS PLUS megrendelhető a RAVAS cég magyarországi forgalmazójánál, valamint a targoncák forgalmazóinál.

  Az RCS PLUS -szal a RAVAS teljessé teszi targoncamérleg választékát: az egyszerű hidraulikus súlyjelző rendszerektől a mérleges villákig számos opcióval, pl. hiteles kivitel, adatkommunikáció stb..

  A RAVAS világszerte piacvezető a mobil mérlegrendszerek terén.

   

  iForks - mérleges targoncavilla

  Ravas RCS hidraulikus targoncamérleg

  RAVAS RCS Plus hidraulikus mérőműszer

  RCS HY-Q-52 hidraulikus targonca mérleg érintő képernyővel

  Ravas iForks-32 2500 FEM2A villamérleg

  RAVAS iForks XT mérleges targoncavilla

  RAVAS iForks TOUCH mérleges targoncavilla

  RAVAS RWV-C mérleges targonca villa

  RAVAS RVL targoncamérleg

   

  Békamérlegek

  © 2021 Szerszámosláda. All Rights Reserved. Kontraszt Web és Videó Studió