Targoncamérlegek

  A RAVAS valamint magyarországi forgalmazója, a PROMINENS Kft.
  bemutatják az RCS hidraulikus és az iForks targoncamérlegeket:

  Az RCS egy olyan pontos és alacsony árfekvésű targoncamérleg, amely pontosabb és olcsóbb az összes eddig ismert hidraulikus mérlegnél. Maximális hibája a végérték 0,2%-a, egy 2500 kg-os kapacitású targoncánál az osztásérték 2 kg. Az RCS PLUS gyakorlatilag elnyűhetetlen, mert a nyomásérzékelő nincs kitéve súrlódásnak vagy az emelőoszlop kopásának.

  Az RCS egy - a targonca hidraulika rendszerébe épített blokkhoz csatlakozó - érzékelő segítségével a hidraulika nyomását méri. A mérlegelés az RCS-el maximálisan felhasználóbarát: A mérés a villákra helyezett tömeg egy előre megadott magasságba (un. referencia-magasságba) történő felemelésével kezdődik. Ezt a referencia-magasságot a targoncaoszlop álló valamint a mozgó részére ragasztott két jel egy vonalba kerülése jelzi. A rendszert a kijelzőn levő gomb megnyomásával hozzuk működésbe: ekkor a villák a rajtuk levő teherrel néhány másodpercig automatikusan süllyedni kezdenek.

  Ezen szabályozott süllyedés közben az RCS többször megméri az olajnyomást a hidraulikában. Ezen mérési adatok birtokában a műszer szoftvere kiszámítja a villán lévő teher pontos tömegét, amely az LCD kijelzővel ellátott, a fülkében elhelyezett műszeren leolvasható.

  Targoncákkal mozgatott áruk emelése és szállítása közben végzett tömegmérésre az RCS PLUS kiválóan alkalmazható: a rakomány súlyának mérésére áruátvevő helyeken, túlterhelés megakadályozására, raktárellenőrzésre, készletfelmérésre stb. Az RCS megrendelhető a RAVAS cég magyarországi forgalmazójánál, valamint a targoncák forgalmazóinál.

  Az RCS-el a RAVAS teljessé teszi targoncamérleg választékát: az egyszerű hidraulikus súlyjelző rendszerektől a mérleges villákig számos opcióval, pl. hiteles kivitel, adatkommunikáció stb..

  A RAVAS világszerte piacvezető a mobil mérlegrendszerek terén.

  Rendeljen webáruházunkban!

  iforks 32

  iforks 32

  iforks xt

  ravas rcs

  RCS HY Q 52

  © 2022 Szerszámosláda. All Rights Reserved. Kontraszt Web és Videó Studió