Untitled Document


Untitled Document
 
Szerszámosláda - Technikai Portál

Videótechnika

Elérhetőségeink:

Cégnév: ARIZONA MPS Kft.
Székhely: 1147 Budapest, Francia út 55/b.
Telefon: + 36 1 787 5417
Fax: + 36 1 787 5456
Skype név: arizonamps
E-mail: arizona@arizonamps.hu, info@arizonamps.hu
Web: www.arizonamps.hu
Irodánk címe, postacím: 1147 Budapest, Francia út 55/b.

Untitled Document

Avid ISIS 5000

A megfizethető megosztott tárhely alapmércéje

Áttekintés

avid-isis5000-5Az Avid ISIS 5000 új mérföldkő a megbízható, rugalmas, nagy teljesítményű média-hozzáférés technológiák sorában, megfizethető áron, amely lehetővé teszi, hogy hatékonyabbá tegye új munkafolyamatait, ezzel tökéletesítve a végeredményt. Ha az Ön műsorgyártó vagy -szolgáltató cége 4-től akár 40 kliens csatlakozását igényli, akkor most kihasználhatja az ISIS megosztott háttértár teljesítményét, hogy növelje cége versenyképességét és produktivitását.

Megbízható teljesítmény

Az Avid ISIS 5000 megbízható teljesítményt biztosít szerényebb költségvetésű cégektől a nagyobb televiziókig egyaránt, kihasználva a több ezres tömegek által igényelt megosztott tároló rendszerek gyártásakor szerzett tapasztalatokat. A valós idejű tartalom-hozzáférést lehetővé tevő tárhelykezelő szoftver (ISIS File System) segítségével az Avid ISIS 5000 ugyanazt a valós idejű, fejlett önoptimalizáló adatstruktúrát alkalmazza, továbbá becsülhető, lineárisan skálázható, mint a nagyvállalati ISIS 7000 (korábbi nevén Unity ISIS) rendszer.
Minden ISIS 5000 modell megfelel az Avid magas követelményű szabványainak, továbbá az ISIS technológia páratlan sávszélesség hatékonyságával járul hozzá a valós idejű videó vágási munkafolyamatok támogatásához, melyet az ipar legszigorúbb tesztelés- és ellenőrzés sorozata garantál.

Együttműködési képesség

avid-isis5000-4Az Avid ISIS 5000 könnyen alkalmazkodik a különböző munkafolyamatokat igénylő környezetekhez, ezzel támogatva az Avid Media Composert, a NewsCutter, a Symphony és az Apple Final Cut vágószoftvereket, egyaránt kiegészítve azokat a FlexDrive-val, amely egy dinamikusan skálázható tárhely technológiával egészíti ki üzleti igényeit, fokozza az együttműködést és a termelékenységet, ahelyett, hogy korlátok közé kényszerítené munkájában. Összehasonlításképp, más rendszerek egyáltalán nem vagy kevésbé rugalmasak a tárhely tekintetében, és nem támogatják a Windows és Apple Macintosh munkaállomások használatát egyazon rendszerben, és gyakran csak egyetlen médiatípus használatát követelik meg. Az Isis 5000 esetében a munkaállomások csatlakozása Ethernet hálózaton, valós idejű lejátszásra optimalizálva, akár Windows, akár Apple Macintosh munkaállomások használatával történik, mind SD, mind HD projektek feldolgozása esetén. Az utómunka során akár a tömörítetlen 10 bites 1080i HD feldogozás is támogatott, de nem okoz gondot közel 100 XDCAM HD 4:2:2 50 Mbps videó stream vagy több tucat DNxHD masztering minőségű HD jelfolyam kezelése sem.

Az Avid Interplay MAM rendszerrel korábbi cikkünk és a kijátszást végző AirSpeed Multi Stream videó szerverrel kiegészítve, rendszere teljes mértékben lehetővé teszi az elejétől végéig Avid munkafolyamatok kezelését, ezáltal biztosítva a szélessávú műsorszolgáltatást, utómunkát, oktatást és a kormányzati tartalom-előállítást világszerte.

További részletek az Avid ISIS 5000-ről »Topsites automatikus bannercsere program - Kontraszt Produkció
InterStat.hu