Untitled Document


Untitled Document
 
Szerszámosláda - Technikai Portál

Fémszerkezet gyártás

 

Untitled Document

Saválló termékek

Termékmenedzser:
Bitó Zoltán mobil: (20) 365-0535
Forgó József mobil: (20) 971-0956
Juhász Ferenc mobil: (20) 579-5786

A Metalucon Kft. többéves tapasztalattal gyárt különféle élelmiszeripari tartályokat, berendezéseket, felszerelési tárgyakat, eszközöket.

A cég komplett sörfőző berendezések gyártása, telepítése, beüzemelése mellett foglalkozik tejfeldolgozó üzem, sajtgyár forgalmazásával is, beleértve a termeléshez szükséges kiegészítő berendezéseket, tartozékokat, alkatrészeket.

 

 

 

Élelmiszeripari üzemek

Komplett sajtüzemek gyártása, szállítása: sajt-, túrócsurgató-, sózó-, joghurtkád, sajtprés, vajköpülő, hűtőtartály, sajtpolc, tej-, savószivattyú, ipari mosogató, mosogatótartály, munka-, csomagolóasztal, nagynyomású mosó, poharas csomagológép, jeges vizes hűtő, lemezes hőcserélő, párásító, szeparátor.
Egy üzem 1500 liter/műszak tej feldolgozásával 150kg sajtot állít elő holland technológia alapján. Készíthető ezen kívül túró, joghurt, tejszín, tejföl és vaj.

Az előállított termékek egyedi csomagolásban, vagy kannás kiszerelésben kerülhetnek a fogyasztóhoz. Tejipari feldolgozó üzemek részére ajánljuk a három konténerbe telepített tejfogadó állomásunkat, amely napi 3000 liter tej lehűtését és hűtve tárolását biztosítja a feldolgozó helyre történő elszállításig.
Egyedi szerkezetek, technológiai berendezések, hűtőkonténerek, ill. konténeres épületek saválló acélból történő legyártását is vállaljuk.
(HACCP szabvány követelmények!)

Sörfőző berendezések

Látványsörfőzde: éttermi típus, rézborítás. Technológia: PLC vezérléssel vagy kézi szabályozással.

A Metalucon Kft. mini sörfőző berendezések széles választékával áll az ön rendelkezésére. Berendezéseink többéves fejlesztés eredményeképpen megfelelnek a legmagasabb elvárásoknak is. A helyi adottságoknak megfelelően egyedi gyártásra is vállalkozunk. A főző és szűrőüstök anyaga: KO acél. A fűtés gázzal, vagy árammal történik. Főzőkapacitás: 650, 1000, 1300 liter sör/nap,
mely többszörösére bővíthető.
Hűtési módok: terem-, vagy köpenyhűtés. A jó minőségű sör gyártásához jó feltételeket biztosítanak a félautomatizált főző- és szűrőüstjeink, és az automatikus hűtésű rozsdamentes acél ászokoló tartályok.
A komplett üzemeket- külön kérésre- konténerépületbe, üzemben előszerelt kivitelben is szállítjuk. A technológiához kovaföldes sörszűrőt is biztosítunk.
Igény esetén az alaptechnológián kívül vízlágyító, pasztörizáló, palackozó berendezésekkel bővítjük a rendszert.

 

 Topsites automatikus bannercsere program - Kontraszt Produkció
InterStat.hu