Untitled Document


Untitled Document
 




Szerszámosláda - Technikai Portál

Fémszerkezet gyártás

 

Untitled Document

Acélszerkezetek

Termékmenedzser:
Bitó Zoltán:
telefon: (62) 226-586, mobil: (20) 365-0535
Forgó József: mobil: (20) 971-0956
Kun Csaba: mobil: (20) 209-3071

A könnyűszerkezetes építési módszerekkel korszerű ipari, mezőgazdasági, sport és szabadidő létesítmények valósíthatók meg. A METALUCON Kft. által gyártott egyedi fémszerkezetek a különféle vevői igényeket elégítik ki.

 

Vázszerkezetek

Az általunk gyártott vázszerkezetek lehetnek rácsos tartó jellegűek, hengerelt profilokból készültek vagy hajlított eleműek. Vállaljuk szilárdságtanilag szavatolt szerkezetek egyedi vagy sorozatgyártását AFI vagy AWI hegesztési technológiával.
Felületvédelem: tisztítás homokszórással
Bevonatképzés: tüzi horganyzással, porszórással, festéssel illetve kombinálva.

Csarnokok

A gyártott acélszerkezetek helyszíni összeszerelésére és komplett csarnokok (ipari, mezőgazdasági, technológiai, stb. létesítmények), egyéb terek burkolását a saját gyártmányainkon kívül a vevő által meghatározott speciális anyagokkal is elvégezzük. Bevilágítók, tűzgátló panelek, függöny- és üvegfalak, stb.)

Burkolati anyagaink:

Trapézlemez (profillemez)
Tüzihorganyzott, horganyzott-lakkozott acél, natúr vagy színes lakkozott alumínium profillemez, melyek profilja a beépítés helyétől, az igénybevételtől függően különböző profilmagasságú (tetőre: 20-40-65 mm, oldalfalra: 20-40 mm), vastagságuk pedig keretállástól, szelementávolságtól és a beépítés helyétől függően méretezés szerint változik. Járatos vastagságok: 0,5-0,7 mm. A bevonat lehet poliészterlakk, plastisol.

Cserepeslemez
A modern tetőfedő elemek sokoldalú felhasználhatóságúak. Bevonatuk poliesterlakk, plastisol és terméskő-örleményes lehet. A hosszú élettartalmú tetőfedő rendszerek könnyűek, gyorsan szerelhetőek és esztétikus külalakúak.

Szendvicspanel
- poliuratánhabos hőszigeteléssel
- kőzetgyapotos hőszigeteléssel (fokozott tűzállósági előírások esetén)
- anyaga: natúr alumínium, tüzihorganyzott vagy tüzihorganyzott és festett bevonatos acéllemez
RAL színskála szerint, színoldalon 25 mikron poliészterlakk bevonattal, hátoldalon 5-7 mikron védőlakkal, fóliavédelemmel.
Csarnok burkolat: tető és oldalfalpanel, hőszigetelt bevilágító elemmel.
Hűtőház burkolat: hűtőházi mennyezeti és oldalhatároló valamint válaszfalpanel.
Paneljaink rendelkeznek az ÉMI által kiadott Építőipari Műszaki Engedéllyel, alkalmazhatók a HACCP
előírásainak megfelelő burkolatok kialakítására.

Ereszcsatorna rendszer
A csapadékelvezető rendszer számos előnye közül kiemelendő a hosszú élettartam, az alacsony karbantartási igény, a minimális hőtágulás,a faggyal és az éghajlati hatásokkal szembeni ellenállóság.
A kétoldali horganyzott alapanyag műanyag bevonattal van ellátva.

Tartozék
A burkolatokhoz és takaróelemekhez az elemek színével megegyező színű önfúró-vagy önmetsző tömítőalátétes csavarokat, valamint a profilok alakjának megfelelő alsó és felső tömítő profilokat, párazáró és egyéb szigetelő anyagokat biztosítunk a megrendelő igénye szerint.

 











Topsites automatikus bannercsere program - Kontraszt Produkció
InterStat.hu