Targoncamérlegek

Nyomtatás

Villás targonca + mérleg = targonca mérleg

Bármilyen típusú hidraulikus villástargoncába könnyen beépíthető

rcs plus

RAVAS targonca mérlegek

A RAVAS valamint magyarországi forgalmazója, a PROMINENS Kft.
bemutatják az RCS PLUS-t, a pontos hidraulikus targoncamérleget:

Az RCS PLUS egy olyan pontos és alacsony árfekvésű targonca mérleg, amely pontosabb és olcsóbb az összes eddig ismert hidraulikus mérlegnél. Maximális hibája a végérték 0,2%-a, egy 2500 kg-os kapacitású targoncánál az osztásérték 2 kg. Az RCS PLUS gyakorlatilag elnyűhetetlen, mert a nyomásérzékelő nincs kitéve súrlódásnak vagy az emelőoszlop kopásának.

Az RCS PLUS egy - a targonca hidraulika rendszerébe épített blokkhoz csatlakozó - érzékelő segítségével a hidraulika nyomását méri. A mérlegelés az RCS PLUS-szal maximálisan felhasználóbarát: A mérés a villákra helyezett tömeg egy előre megadott magasságba (un. referencia-magasságba) történő felemelésével kezdődik. Ezt a referencia-magasságot a targoncaoszlop álló valamint a mozgó részére ragasztott két jel egy vonalba kerülése jelzi. A rendszert a kijelzőn levő gomb megnyomásával hozzuk működésbe: ekkor a villák a rajtuk levő teherrel néhány másodpercig automatikusan süllyedni kezdenek.

Ezen szabályozott süllyedés közben az RCS PLUS többször megméri az olajnyomást a hidraulikában. Ezen mérési adatok birtokában a műszer szoftvere kiszámítja a villán lévő teher pontos tömegét, amely az LCD kijelzővel ellátott, a fülkében elhelyezett műszeren leolvasható.

Targoncákkal mozgatott áruk emelése és szállítása közben végzett tömegmérésre az RCS PLUS kiválóan alkalmazható: a rakomány súlyának mérésére áruátvevő helyeken, túlterhelés megakadályozására, raktárellenőrzésre, készletfelmérésre stb. Az RCS PLUS megrendelhető a RAVAS cég magyarországi forgalmazójánál, valamint a targoncák forgalmazóinál.

Az RCS PLUS -szal a RAVAS teljessé teszi targoncamérleg választékát: az egyszerű hidraulikus súlyjelző rendszerektől a mérleges villákig számos opcióval, pl. hiteles kivitel, adatkommunikáció stb..

A RAVAS világszerte piacvezető a mobil mérlegrendszerek terén.

 

iForks - mérleges targoncavilla

Ravas RCS hidraulikus targoncamérleg

RAVAS RCS Plus hidraulikus mérőműszer

RCS HY-Q-52 hidraulikus targonca mérleg érintő képernyővel

Ravas iForks-32 2500 FEM2A villamérleg

RAVAS iForks XT mérleges targoncavilla

RAVAS iForks TOUCH mérleges targoncavilla

RAVAS RWV-C mérleges targonca villa

RAVAS RVL targoncamérleg