LABKOTEC olaj és zsírfogó szintjelzők, riasztók

Nyomtatás

A finn Labkotec cég piacvezető vezető olyan mérési megoldások és szolgáltatások terén, melyek segítenek az üzemek fenntarthatóbb működésben és a kockázatok csökkentésében. A felhasználók biztosak lehetnek benne hogy, az érzékelő és riasztórendszerek azonnal figyelmeztetnek, ha zsír vagy olajleválasztók tárolóinak tartalma elérte a kritikus szintet.

A Labkotec szintjelzők, riasztóberendezések széles választékát kínálja az olaj- és zsírleválasztókhoz. A leválasztó riasztóberendezések rendkívül fontosak az ipari konyhák és éttermek, kiskereskedelmi üzletek és gyorséttermek, valamint ipari létesítmények, műhelyek, parkolók, benzinkutak és autómosók, repülőterek, autópályák és a földalatti víztározók számára. A leválasztó szintjelző riasztók figyelmeztetnek, amikor az olaj-, zsír- és homok/iszap leválasztók tartalma kritikus szintet ér el és ki kell azokat üríteni.

A leválasztó szintjelzőkre, riasztókra a legtöbb ipari és kommunális környezetvédelmi engedély és környezetvédelmi tanúsítvány teljesítéséhez szükség van, lévén ezek nélkülözhetetlenek a környezeti biztonság megteremtéséhez. Például az elválasztó riasztások kötelezőek a nemzetközi EN 858 szabvány szerint a könnyű folyadékok leválasztó rendszerei számára. A Labkotec Fehér Könyv bemutatja az európai irányelveket és szabványokat a könnyű folyadék szeparátorok felszerelésére, beépítésére és működtetésére vonatkozóan.

 

idOIL riasztórendszer olajleválasztókhoz, olajfogókhoz

idOil-20 riasztó, vészjelző rendszer olajleválasztókhoz

Az idOil-20 egy könnyen telepíthető és használható olajleválasztó riasztó vezérlő egység, amely valamennyi alapvető funkcióval rendelkezik. Akár három különböző típusú idOil érzékelőt lehetséges polaritásmentesen csatlakoztatni.

 

idOil-30 riasztó, vészjelző rendszer olajleválasztókhoz

 

idOil-D30 riasztó, vészjelző rendszer olajleválasztókhoz

idOil szintjelző szenzorok

szenzorkábel közösítő

OMS1 riasztórendszer olajleválasztókhoz

 

GA1, GA2 riasztórendszer zsírleválasztókhoz

GA1 riasztórendszer zsírleválasztókhoz

GA2 riasztó, vészjelző rendszer zsírleválasztókhoz

Tags: , , , , , , , ,