Klíma gyártmányok

Nyomtatás

Klíma gyártók

Az alábbi márkák szegedi forgalmazója a Monaco Klíma Kft.

Daikin
Daikin klímaA Daikin Industried Ltd.-t 1924-ben alapította Akira Yamada úr Osakában (Japán). A vállalat kezdetben csak repüléstechnikai ipar számára szállított fűtőrendszereket.
Napjainkban világszerte 17 000 alkalmazott foglalkozik a minőségi légkondicionáló rendszerek tervezésével, gyártásával és értékesítésével az ipari, kereskedelmi valamint lakossági szektorban. Japánban a Daikin Industries Ltd. vezető helyet tölt be a direkt elpárologtatós rendszerű légkondícionáló berendezések kereskedelmi és lakossági piacán, éves forgalma több mint 5,7 milliárd eurót tett ki.
A Daikin terméket Magyarországon teles mértékben elismerik és a legmagasabb kategóriába sorolják minősége és megbízhatósága alapján. Tovább...
Hisense
Hisense klímaA HISENSE Air Condicioners Ltd. Kína egyik legnagyobb és legfejlettebb légkondícionáló berendezés gyártója.
Inverteres berendezéseket gyártó gyárüzemét is magának tudja. Az elmúlt időben nagy erőfeszítéseket tett azért, hogy a márkanév világ szerte elismert legyen. A cég gyártás- technológiája rendkívül magas színvonalú, köszönhetően az első osztályú kutatás- fejlesztés csapatuk munkájának. A fejlesztésekre  árbevételük nagy hányadát fordítják. A cég büszkélkedhet Kína legfejlettebb és legjobban felszerelt laboratóriumával, hogy berendezéseik kiváló minőségűek legyenek, ennek köszönhetően készülékeik Európában is egyre elismertebbek. Tovább...
Hitachi
Hitachi klímaA Hitachi  gyártmányú légkondícionálókról beszélve joggal állíthatjuk, hogy szinte ontják a legfrissebb ötleteket és technológiai újdonságokat, innovatív termékskálát képviselnek. Az is művészet, ahogy a környezetvédelem iránti felelősséggel végzik munkájukat. Az új termék tervezésénél  már a legelső lépcsőben kezdődik az ökológiai gondoskodás, s ez végig kíséri a gyártás, telepítés, felszerelés és üzemeltetés folyamatát.
Mind a törvényalkotók, mind a felhasználók biztosak lehetnek abban, hogy a teljesítmény és a költség nem az egyedüli paraméter, melynek alapján a Hitachi termékei megítélhetők. Ilyen célokat kitűzve, globális léptékben sikerre jutni - nemcsak hatalmas erőforrásokat, hanem a jövő iránti kötelezettségvállalást is jelent. A világ egyik legnagyobb vállalataként a Hitachi bátran vállalhatja ezt a kötelezettséget, miután - immáron több mint 90 éve - sikeresen reagál az emberek változó igényeire. Tovább...
LG

Lg klímaJapán tekintélyes hűtés- és klímatechnikai szakfolyóirata, a JARN ismertette, hogy az LG Elecrtonics 2000-ben 4,9 millió készüléket értékesített, és ezzel akkor megszerezte az első helyet. Az értékesített klímaberendezések területén, hat egymást követő évben őrizte meg vezető helyét. Ez a mérföldkövet jelentő eredmény többek között a folyamatos kutató- fejlesztő tevékenységnek, a termelés kiterjesztésének, és a 6 szigma minőségbiztosító rendszernek köszönhető. Az Lg Electronics elkötelezett arra, hogy fejlett technológiája és a kutatás-fejlesztés területén elért eredményei alapján a klímatechnika területén megtartsa piacvezető helyét. Tovább...

Midea
Midea klímaA MIDEA cég légkondicionálás részlege 5 leányvállalatot fog össze (Wuhu Co., Domestic Marketing Co., Overseas Marketing Co., and Commercial Air Conditioner Co.). Kirendeltségeik megtalálhatók Hong Kongban, Európában, Dél- és Észak-Amerikában egyaránt. Termékeik több mint 40 országban elérhetoek, beleértve az USA-t, Kanadát, Nyugat-Európát és a Közel-keletet is. A MIDEA légkondicionálás részlege a világ öt legnagyobb légkondicionáló-gyártó cége közé törekszik, a 2005-re tervezett 1,4 billió USA dolláros árbevételével.
1968 Mr. He Xiangjian megalapítja a Mideat 23 fővel
1985 Megkezdődik a légkondicionálók gyártása
1993 Műszaki együttműködés kialakítása a Toshibával
1994 ISO9001 minősítés
1998 Közös fejlesztés a Toshibával a kompresszor üzletágban
1999 ISO14001 minősítés
1999 Megkezdődik a lakossági légkondicionálók gyártása
2000 2 millió berendezés
2002 OHSAS18001 minősítés
2004 6.5 millió berendezés
2004 Közös beruházási együttműködés a Midea és a Toshiba-Carrier Corporation Japan (TCCJ) között. Tovább...
Panasonic
Panasonic klímaA Matshushita Elektric Indrustrial Co. Ltd.-t Konosuke Matshushita alapította 1918-ban. Első termékeik közt elektromos csatlakozó dugók, kétutas aljzatok és kerékpárlámpák szerepeltek.
1933-ra már több, mint 200 termék gyártásával foglalkozott a vállalat, majd 1955-ben megszülettet a Panasonic márkanév. A tengerentúli terjeszkedés 1959-ben vette kezdetét és így mára szerte a világon közel 50 országban működnek a cég leányvállatai, melyeknél összesen 290 000 alkalmazott dolgozik, és  termékeik száma meghaladja a több tízezret. Tovább...
Samsung
Samsung klímaA Samsung kialakításánál fő szempont volt, hogy a legmodernebb technológiával készüljenek és a legjobb minőséget képviseljék, valamint, hogy a vásárlók igényeit a legteljesebb mértékben  kielégítsék. E megközelítésnek köszönhetően biztos lehet abban, hogy a Samsung klímaberendezések az új digitális kor minden követelményének megfelelnek. A Samsung klímaberendezések olyan új termékek, amelyek kellemesebb környezetet biztosítanak a lakásban. A Samsung olyan klímaberendezéseket fejleszt, amelyek megfelelnek a legkomolyabb elvárásoknak is, és amelyekkel használóik maradéktalanul elégedettek.
1986    Kompakt klímaberendezések gyártásának kezdete.
1988    Elkészül az új klímaberendezés-gyártó üzem a dél-koreai Suwonban.
1991    A dél-koreai Suwonban lévő klímaberendezés-gyártó üzem kibővítése. A gyártási kapacitás évi 560 ezerre (RAC), illetve 300 ezerre (PAC) nő. Ezzel egy időben elkezdődik a forgókompresszorok gyártása.
1993     ISO9001 minősítés megszerzése
1999     Az éves gyártási kapacitás 1,66 millió klímaberendezés és 2 millió forgókompresszor. 1999 áprilisában elkészül az ötmilliomodik klímaberendezés.
2000    Kínában egy 2,5 millió klímaberendezés és 4 millió forgókompresszor  éves gyártási kapacitású üzem beindítása
2002    Elkészül Mexikóban az új klímaberendezés gyártó létesítmény. Tovább...
TeknoPoint