Vagyonvédelmi berendezések, biztosnságtechnika, risztórendszerek

Nyomtatás

Szilléri Biztonságtechnika

Cégismertető

A "Szilléri" Biztonságtechnika Bt. 1991-ben alakult.
Fő profilunk vagyonvédelmi berendezések telepítése, kereskedelme, 24 órás távfelügyeleti szolgáltatás üzemeltetése.
A cég rendelkezik a vagyonvédelmi törvény által előírt rendőrhatósági engedéllyel.

Cégünk 2003. december 30. napján az MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány követelményeinek megfelelő minőségirányítási rendszerét sikeresen tanúsíttatta. A bevezetett rendszer az általunk nyújtott összes szolgáltatásra kiterjed. A minőségirányítási rendszer működését független tanúsító által kiállított tanúsítvány igazolja.

Szolgáltatások

Cégünk által végzett szolgáltatások:

Vagyonvédelmi berendezések tervezése, telepítése, karbantartása

Családi házak, lakások, üzletek, ipari létesítmények, nyaralók
elektronikus betörésjelző rendszerei

24 órás diszpécserszolgálat üzemeltetése , a vagyonvédelmi központok riasztási- műszaki- és egyéb speciális jelzéseinek fogadására

Beléptető, munkaidő nyilvántartó és őrjárat ellenőrző rendszerek

Kamerarendszerek

Tűzvédelem. Tűzjelző rendszerek

Elektromos kapumozgató és sorompórendszerek

Magánnyomozás

Távfelügyelet

TÁJÉKOZTATÓ A 24 ÓRÁS TÁVFELÜGYELETI RENDSZERRŐL

A vagyonvédelmi távfelügyeleti rendszer hatékony technikai eszközrendszer a vagyon elleni bűncselekmények megelőzésében és megakadályozásában.

Sajnálatos tény, hogy a vagyon elleni bűncselekmények száma jelentősen megemelkedett az utóbbi időben. Jogos igényként merül fel az állampolgárok és a gazdálkodó szervezetek részéről, hogy értékeiket hatékonyan tudják védeni. Sok esetben az elektronikus jelzőrendszerek hangjelzése nem éri el a kívánt hatást , ugyanis a hangjelzésre a környezet nem biztos, hogy a cselekmény megakadályozásának szándékával reagál.

A rendszer felépítése a következő:

A védendő objektumban telepített elektronikus jelzőrendszer egy meglévő, más célra is használható telefonvonalon vagy GSM rádiótelefonon keresztül továbbítja jelzéseit egy központi szolgálati helyre. A szolgálatnál a beérkező jelzéseket kiértékelik és a jelzéseknek megfelelően történik intézkedés. Így mód van arra, hogy a betörőt a helyszínen elfogják, ártalmatlanná tegyék.

A távfelügyeleti rendszer szolgáltatásai:

Karbantartási szolgáltatásaink:

A már jól működő rendszerek alapkövetelménye a rendszeres karbantartás, ellenőrzés. A biztosítótársaságok is megkövetelik a berendezés szakember által történő rendszeres ellenőrzését. Ezzel biztosítható, hogy a jelzőrendszer fenntartási költsége az ügyfél számára optimális legyen és technikai színvonalát megőrizze. Amennyiben karbantartási szerződést kötnek velünk, a garancia időtartamát kétszeresére növeljük.

Fontos információk:

Lehetőség van GSM rádiótelefonon történő adatátvitel megvalósítására is, olyan területeken ahol nincs kiépítve vezetékes telefonhálózat.
Már meglévő, üzemelő rendszereket is lehet a távfelügyeletre csatlakoztatni, az esetlegesen szükséges műszaki változtatásokra szakembereink javaslatot tesznek.
Az általunk telepített és távfelügyeletre kapcsolt berendezésekre 3 év garanciát vállalunk.
A cégünk által telepített berendezések rendelkeznek a Magyar Biztosítók Szövetségének minősítésével.
Vagyonvédelmi berendezéseket, csak a vonatkozó törvényeknek megfelelő társaságok, vállalkozók telepíthetnek. Cégünk rendelkezik a működéshez szükséges rendőrhatósági engedéllyel , és tagja a Személy- Vagyonvédelmi és Magánnyomozói Szakmai Kamarának.

Műszaki eszközök

Az oldal jelenleg még feltöltés alatt, kérem, látogasson visza később!


Árlista

Aktuális árlista a szolgáltatásokról.


Árajánlatkérés

Amennyiben szolgáltatásaink felkeltették érdeklődését, árajánlatot kérhet cégünktől.

Referenciák

Cégünk referencia munkái:

Kapcsolat

E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.