Untitled Document


Untitled Document
 
Szerszámosláda - Technikai Portál

Raktártechnika

 

Untitled Document

Tervezés

 

Tervezés

Az általunk forgalmazott termékek megbízhatóságát a folyamatos fejlesztés, a magas színvonalú automatizált innovatív gyártás biztosítja. Termékeink lefedik a raktározási rendszerek teljes skáláját, így hatékony megoldást jelenthetnek az ön számára is. Tervezőink az önök raktárában végzett helyszíni felmérést követően akár többalternatívás raktározási tervet készítenek, így kutatva a cégük számára szükséges optimális megoldást, maximálisan szemelőt tartva a megrendelői igényeket. A stabil szerkezetek, magas színvonalú kidolgozás és a kiegészítők széles választéka, lehetővé teszi, hogy a raktár felépítését az önök igényeihez alakítsuk. A tervekről igénye szerint 3D-s látványtervet készítünk. A tervezés, gyártás és telepítés a D.M.09 January 96, UNI ENV 1993 1-1, UNI ENV 1993 1-3, CNR-UNI 10011/97, CNR-UNI 10022/88 , FEM 10.2.02 és a RAL-RG 614/2 szabványok előírása alapján történik.
A tervekről igény szerint 3D-s látványtervet készítünk.

Az általunk forgalmazott termékek megbízhatóságát a folyamatos fejlesztés, a magas színvonalú automatizált innovatív gyártás biztosítja.
Termékeink lefedik a raktározási rendszerek teljes skáláját, így hatékony megoldást jelenthetnek az ön számára is.
Tervezőink az önök raktárában végzett helyszíni felmérést követően akár többalternatívás raktározási tervet készítenek, így kutatva a cégük számára szükséges optimális megoldást, maximálisan szemelőt tartva a megrendelői igényeket.
A stabil szerkezetek, magas színvonalú kidolgozás és a kiegészítők széles választéka, lehetővé teszi, hogy a raktár felépítését az önök igényeihez alakítsuk.
A tervekről igénye szerint 3D-s látványtervet készítünk.
A tervezés, gyártás és telepítés a D.M.09 January 96, UNI ENV 1993 1-1, UNI ENV 1993 1-3, CNR-UNI 10011/97, CNR-UNI 10022/88 , FEM 10.2.02 és a RAL-RG 614/2 szabványok előírása alapján történik.Topsites automatikus bannercsere program - Kontraszt Produkció
InterStat.hu