Untitled Document


Untitled Document
 
Szerszámosláda - Technikai Portál

Raktártechnika

 

Untitled Document

Raktári állványok

Látványtervezés
Tervezőink a helyszíni felmérést követően akár többalternatívás raktározási tervet készítenek, kutatva az optimális megoldást, szemelőt tartva a megrendelői igényeket.

Rövid szállítási Határidő
Kisebb rendszerek szállítása raktárkészletről, nagy rendszerek szállítása a megrendeléstől számított 3-4 héten belül.

Szerviz és garancia
A raktári állványokra 2 év garanciát biztosítunk, az állványok javítását szerviz csapatunk biztosítja..

 

Öltözőszekrények

Látványtervezés
Önnek csak el kell küldenie a berendezni kívánt öltözőhelység méretét és mi CAD rendszerben ingyenesen megtervezzük Önnek a legpraktikusabb elrendezést a helyi igényeknek megfelelően.

Raktárkészletről azonnal
Raktárkészletünknek köszönhetően a szekrények kiszállítása nagyon rövid idő alatt megoldható.

Szerviz és garancia
A szekrényekre 2 év garanciát biztosítunk, emellett pedig a szekrények szervizelését is vállaljuk.

A raktári megoldások szolgálatában

Köszönjük, hogy figyelmével megtisztelte cégünket!
Szeretnénk az ön számára bemutatni, miért is lehet elengedhetetlen minden olyan cég számára, ahol terméket állítanak elő, gyűjtenek össze, szállítanak vagy raktároznak, a megfelelő logisztikai alapfolyamatok optimális kialakítása.
Az ön cégének életében is a fizikai értelemben vett logisztikai alapfolyamatokkal kapcsolatos döntések hosszútávon befolyásolják a hatékonyságot, tehát ideális kialakításuk, majd a későbbi hatékony működtetésük alapvető feladata.
Számos cég számára nyújtottunk megoldást a raktározással kapcsolatosan, így tudjuk, hogy miben segíthetjük önt is egy optimális rendszer megvalósításában. Az általunk végzett logisztikai tervezéssel és a forgalmazott raktározási berendezésekkel, ön csökkentheti a raktározási költségeit, növelheti raktárkapacitását.
Ha úgy érzi, hogy az Ön cége profitálhatna a raktár logisztikai folyamatok optimalizálásával, akkor vegye fel a kapcsolatot cégünkkel, vagy iratkozzon fel hírlevél szolgáltatásunkra.

 Topsites automatikus bannercsere program - Kontraszt Produkció
InterStat.hu