Untitled Document


Untitled Document
 
Szerszámosláda - Technikai Portál

Raktártechnika

 

Raklapos állványok

Állványok

Raklapos állványok

Raklapos állvány

 

Raklapos állványRaklapos állvány

Raklapos állványRaklapos állvány

 

Egyszerű kialakításának és kiváló ár-érték arányának köszönhetően a legelterjedtebb raklapos raktározási módszer. Kiválóan alkalmas magas raktárak és nagy teherbírású állványok kialakítására. Főként azonos alapterületű különböző magasságú raklapos termékek raktározásánál használható.

A raklapos állványok a terhelésnek megfelelően háromféle keretláb típusból állíthatók össze. Mindegyik lábtípus 12 szeresen van meghajtva és központi elhelyezkedésű U alakú merevítő bordával rendelkezik. A terhelés függvényében különböző keresztmetszet és anyagvastagság áll rendelkezésre az optimális állványrendszer kialakítása érdekében.

Raklapos állvány láb

A perforáció alakjának és a központi U alakú merevítő bordának köszönhetően tökéletes kapcsolódás jön létre a tartó gerendákon lévő kapcsolófej és a keretláb között. A tároló szintek ideális magasságának a beállítását az 50 mm-ként elhelyezkedő perforáció biztosítja. A magassági szintek szerszám használata nélkül bármikor megváltoztathatók.

 

A különböző típusú tartógerendák, és a kiegészítő elemek széles választékával változó alapterületű termékek raktározására valósítható meg.

Raklapos állvány - gerenda

Keret magasság: -12.000 mm-ig
Keret mélység: -500-1.600 mm-ig
Keret terhelhetősége: -24.000 kg-ig
Tartógerenda hossz:: -1.300-3.600 mm-ig
Tartógerenda terhelhetősége: -5150 kg-ig (megoszló terhelés a gerenda páron)
Sendzimir galvanizált felületkezelés: Keretet lábak (felárért porszórt), diagonális összekötők, talplemezek, hézagoló lemezek, lemezborítás a tartógerendák között, ikresítő lemezek.
Porszórt felületkezelés: Tartógerendák, túltolás gátlók, keretláb védők, Sorvég védők
Felár nélküli alapszínek: RAL7016 sötétszürke, RAL7035 világos szürke, RAL1007 sárga, RAL5010 kék

 

Raklapos állványok

A felhasznált anyagoknak és a gyártás minőségének köszönhetően szabadtéren és földrengéssel veszélyeztetett területeken is biztonsággal telepíthetők és üzemeltethetők. A kiszolgáló targoncák függvényében az alapterület 40-60%-a építhető be hasznosan.

 

Raklapos állványTopsites automatikus bannercsere program - Kontraszt Produkció
InterStat.hu