Untitled Document


Untitled Document
 
Szerszámosláda - Technikai Portál

Mobil mérlegtechnika

Untitled Document

Mérleges raklapemelők

Nyomtatható változat

MÉRLEGES RAKLAPEMELŐK (BÉKAMÉRLEGEK, MÉRLEGES RAKLAPSZÁLLÍTÓK) ÖSSZEHASONLÍTÓ TÁBLÁZATA

 

RAVAS 1:

Raklapmérleg, amely egy forradalmian új koncepción alapul

A RAVAS-1 típus bemutatásával a Ravas cég  és magyarországi forgalmazója, a Prominens Kft. - egy új, szabadalmaztatott terméket ismertetnek meg a piaccal:
egy kézi raklapemelő mérleget ("békamérleg"),  ami az alváz deformációját méri. Amikor a teher rákerül a villákra,  a raklapemelő alváza kismértékben  deformálódik. Egy, a RAVAS-1 fejrészébe épített érzékelő egység méri ezt a deformációt és ezáltal  a felemelt tömeg értékét.

Ezt a tömegértéket mutatja a raklapemelőre szerelt, LCD kijelzővel ellátott műszer.
Tekintettel arra, hogy a raklapemelő villáiba nincsenek mérlegcellák beépítve, a RAVAS-1 gyakorlatilag elnyűhetetlen; a mérleg élettartama megegyezik a raklapemelő élettartamával. E koncepció egyik lényeges előnye, hogy a raklapemelő villák méretei nem változnak, ezáltal alacsony vagy zárt raklapok emelése és egyidejű mérése könnyen megvalósítható. Végül de nem utolsósorban az igen vonzó árfekvés:
A RAVAS-1  ajánlott listaára 890 euró!


A RAVAS-1 egyszerű ellenőrző mérésekhez tökéletesen megfelel!
A RAVAS-1 a terhet 5kg-os osztásértékkel méri  + 20 kg-os tűréssel. Ez elegendő egyszerű méréseknél, úgymint: teherautók platóján,
áruátvevő helyeken  a rakomány össztömegének megállapítására, vagy a túlterhelés megakadályozására. A RAVAS-1  ideális alapmodell mindazoknak, akik meg akarják tapasztalni a mobil mérlegek előnyeit.
A RAVAS-1-gyel a RAVAS teljessé teszi kézi raklapemelő mérlegeinek választékát: az egyszerű tömegkijelzéstől a nagypontosságú mobil mérlegekig. Utóbbiak számos opcióval rendelkeznek, pl. robbanásbiztos, rozsdamentes acélból készült vagy adatkommunikációval ellátott kivitelek,  hitelesített verziók.

Részletes leírás>>

 Topsites automatikus bannercsere program - Kontraszt Produkció
InterStat.hu