Untitled Document


Untitled Document
 
Szerszámosláda - Technikai Portál

Klímatechnika

 

LG klíma - Művészi hűtés

Az LG környezetbarát, stílusos, kiváló technológiájú légkondicionálókat kínál

A környezetvédelmet támogató vásárlóknak az LG Electronics az ózonpajzsot romboló R22 freon gáz helyett alternatívaként R410a hűtőközeget, míg az egészségükre odafigyelőknek hatékonyan sterilizáló NEO-Plasma légtisztító rendszert alkalmaz. Mindezen túlmenően az ART COOL sorozat egyedülálló formájával, stílusos és kifinomult megjelenésével elnyerte az International Forum Design díjat, a Reddot Design Award-ot, valamint a Good Design Mark díjat. Innovatív módon növeltük a készülékek légszállítását, hogy a világ legalacsonyabb zajszintjét biztosítsuk, és még kellemesebb és kényelmesebb belső környezetet kínáljunk Önnek.

Környezetvédelem 2008

Mivel a környezetvédelem iránti elvárás napról napra növekszik, az Európa Bizottság (EC) szabályozást dolgozott ki, mely szerint minden légkondicionálóra tájékoztató címke helyezendő. Az energiafelhasználás gazdaságosságát mutató információ alapján a Vásárló könnyen megértheti az adott termék környezetbarát voltát. Az energiacímke az adott készülék energiafelhasználását mutatja, melyet 7, különböző színnel jelölt osztályba sorolnak.

A készülék energiahatékonysága hűtési üzemmódban:

A készülék energiahatékonysága fűtési üzemmódban:

LG klímaberendezések műszaki adatai és árai

Mono split rendszerek

A mono redszerek elsősorban önálló helyiségek, iroda, dolgozószoba, nappali, hálószoba esetében ideálisak. Egy kültéri egység lát el egy beltéri egységet.

Multi split rendszerek

A multi rendszerekkel akár több önálló helyiségben alakítható ki egyedi klímatikus környezet. A rendszer egyetlen kültériegységből és több beltéri egységből áll.

MPS egységek

A rendszerek főként nagy felületek esetében ideálisak. Minden rendszer egy kültéri egységből és egy-négy beltéri egységből áll.

LG NEO-Plasma Légtisztító Rendszer - LG klíma

Az LG Electronics egyedülálló, 12 fokozatú bio-enzimes szűrőkkel felszerelt NEO-Plasma légtisztító rendszere tovább tökéletesítette a sterilizáló hatást. Amikor a levegő áthalad a szűrő egyes fokozatain, a rendszer hatásosabban szűri ki a finom háztartási port, penészt, a különféle szagokat, élelmiszer illatot, cigarettafüstöt. Mindemellett lebontja a baktériumok sejtfalát és tökéletesen elpusztítja azokat- ezáltal hatékonyan sterilizál.

  1. Előszűrő: Az antibakteriális előszűrő a nagyobb porszemeket, penészgombákat és a paplan szöszeit fogja fel.
  2. Nano Carbon Szűrő: A nanométer méretű aktívszén-szemcsés szűrő a szagmolekulákat megköti, így biztosan és tökéletesen távolítja el a háztartási szagokat - így garantálja a kellemes közérzetet.
    Mi a Nano Carbon szemcse?
    Nanométer (a milliméter egymilliomod része) méretű aktívszén szemcseszerkezet, melyet az LG a világon elsőként alkalmazott szagmegkötő anyagként.
  3. Háromszoros szűrő: A háromszoros szűrő különféle szervesanyag tartalmú szűrőbetéteket tartalmaz, melyek megakadályozzák a rossz közérzet, és a szem-ill. nyakfájás kialakulását. Van közöttük formaldehidet lekötő szűrő is (a formaldehid felelős az ún. "új ház" szindrómáért, de okozhat bőrgyulladást, hányingert és tüdőgyulladást is). Végül olyan szűrőbetétet is tartalmaz, amely a közönséges szagokat köti meg, melyek a migrén és krónikus fejfájás okozói lehetnek.
  4. Nano Bio Fúziós Szűrő: A Nano Bio Fúziós szűrő nanométer méretű bio enzimjüket a baktériumok sejtfalára vezetik, hogy azt lebontva elpusztítsák a sejtmagot. Míg a hagyományos eljárások csupán inaktiválják a baktériumokat, vagy elpusztítják a sejt külső falát, ez az innovatív sterilizálás tökéletesen lebontja a sejtmagot és elpusztítja a baktériumokat.
  5. Plasma szűrő: Az LG által kifejlesztett egyedülálló PLASMA légtisztító rendszer nemcsak a mikroszkopikus szennyezőanyagokat és a port távolítja el, hanem a füstöt, az állati szőrt, házi atkákat és polleneket is, megakadályozva ezzel az asztmatikus jellegű allergiás megbetegedéseket.

LG ART COOL Inverter - Kifinomult stílus - LG klíma

Az LG büszkén mutatja be Önnek az ART COOL Gallery modelljét! Ha olyan légkondicionálóra vágyik, amely eltér a többitől, válassza az LG ARTCOOL Gallery modellt! A világon egyedülálló - cserélhető homlokpanel - képpel rendelkező - modellhez minden esztétikai és műszaki különlegességet hozzáadtak, hogy megfeleljen a legmagasabb szintű elvárásoknak,
követelményeknek is! Az LG ART COOL Mirror inverteres modellek szintén nemcsak gyönyörűek, +hanem kiváló hűtési és fűtési teljesítményükkel csúcskategóriát képviselnek.

LG ART COOL Gallery - LG klíma

Energia-takarékos működés . Cserélhető homlokpanel-kép . NEO-Plasma légtisztító rendszer
. Korrózióálló Gold Fin bevonatú kültéri egység . Automatikus üzemmódváltás
. Automatikus tisztítás . Jet Cool/Jet Heat (gyorshűtés/gyorsfűtés) funkció
. Természetet idéző CHAOS légáram . 3-dimenziós légáram
. Alvás automata üzemmód . Csendes működés . Egészséges párátlanítás
. Automatikus újraindulás . Könnyen tisztítható antibakteriális levegőszűrő
. 24 órás Ki/Be kapcsolás időzítés . Meleg indítás . Formatervezett távirányító


Art CoolHa olyan légkondicionálóra vágyik, amelyik eltér a többitől, válassza az LG ART COOL-t!
Végre olyan klímakészüléke lesz ami stílusos, innovatív és attraktív. A kifinomult ART COOL sorozat minden esztétikai és műszaki különlegességet tartalmaz, beleértve a NEO-Plazma légtisztító rendszert, Gold, fin lamellákat, és olyan újításokat, mint az "automatikus tisztítást" funkció. Kisebb méretű helyiségekhez - mint hálószobák vagy irodák - az LG ART COOL mirror-ral felválthatók a hagyományos stílusú légkondiconálók.

Egyszerüen cserélhető panel

Az LG ART COOL különféle paneljei lehetővé teszik az Ön számára , hogy a világon elsőként klímakészüléke színét a háttér színének megfelelően cserélje.
Amennyiben belső terének kialakítását változtatni kívánja (tapéta színe, bútor, stb.) vagy - ha már megunta - klímakészülékén szeretne változtatni, csak a panelt kell cserélnie.

Kellemes légáram

Az új "CHAOS" légterelés

Az emberi test számára legkellemesebb légáramlást a természetben találjuk. Számos elemzés eredményeként az LG a tudományos "CHAOS" elméletet alkalmazta klímakészülékeinél, ami valójában egy természetes, friss levegőáramlatot jelent. A " CHAOS" elmélet olyan technológia, ami a befúvó terelőzsaru mozgási sebességének változtatásával a természetes szellőt utánozza. A "CHAOS" légbefúvás a helyiség magasabban és alacsonyabban fekvő pontjai közötti hőmérséklet- különbséget is minimalizálja, ezáltal még kellemesebb környezetet teremtve.


JET COOL

A JET COOL funkció gyors lehűtést tesz lehetővé. Ebben az üzemmódban egy hűvös, erős légáramot fúj a gép maximum 30 percig, illetve amíg a szoba hőmérsékletet a 18°C-t el nem éri.

4 irányú automatikus légterelés

Az LG légkondicionálók már 4 irányba tudják automatikusan elosztani a légáramot. Ez hatásosan csökkenti a hideg és meleg zónákat, és a szobában egyenletesebb hőmérsékletet tart fent.Topsites automatikus bannercsere program - Kontraszt Produkció
InterStat.hu