Untitled Document


Untitled Document
 
Szerszámosláda - Technikai Portál

Klímatechnika

 

Hűtéstechnika

Fő üzletágunk a klímatechnika mellett a hűtéstechnikát tartjuk a legfontosabbnak. Elég ehhez csak annyit hozzáfűznöm, ha nem lenne hűtéstechnika, nem lenne klímatechnika sem. Számunkra az igazi szakmai kihívásokat a hűtéstechnikai feladatok adják, ezért mindennel megbirkózunk, amivel ezen a téren, felkeresnek.

1. Hűtőkamrák építése, kivitelezése.

Hűtőkamra építése - BordányKomplett hűtőkamrák kivitelezését, szerelését vállaljuk. Kérés esetén alaptól tetőig. A hűtőkamra test elkészítéséhez megfelelő méretű dupla fegyverzetes szendvicspanelokat használunk I. vagy II. osztályú minőségben. Megfelelő színű hajlított szegőlemezek a külső és belső sarkok lezárására. A panelok toldásait és a szegők lezárásait külön megfelelő szilikonos tömítő anyaggal zárjuk le a tökéletes szigetelés elérése céljából. A hűtőkamra ajtó egyedi vagy gyári méretű az igényekhez igazítva.
A hűtőkamra hűtéstechnikai elemei Danfoss, LU-VE, Castel, Ranco, Maneurop, L'unite, Bitzerr, Acc (Elektrolux), Copeland, Dorin, Eco, Siarco, Kmp, Alco, Prodigy, Ako, Dixell, gyártmányú alkatrészek kombinációjából készül el, a megrendelő kéréseinek figyelembe vételével. A fent lévő berendezéseket mindig úgy állítjuk össze, hogy az a kért hűtéstechnikai feladatott a legtökéletesebben elássa. Az elkészült hűtőkamrát egy különálló kapcsolószekrény irányítja mely szintén egyedileg, készül el a hűtőkamrához, mindenféle biztonsági és előirt szabványnak megfelelően.

2. Technológiai hűtők tervezése és készítése.

Hűtéstechnika

Technológiai hűtők kivitelezésekor már komoly előkészítés és tervezés szükséges. Hűtéstechnikai beszállítóink és partnereink segítségével megnyugtatóan mondhatom, hogy felkészült tervezői hátér várja a kihívásokat. Sokféle kéréssel kerestek már meg minket, pl. mustár hűtése, kétkomponensű ragasztó hűtése, fűtése, gomba technológiai hűtése stb. és még mindig sikerült hasznos megoldást találnunk.

 

 

 

3. Egyedi hűtőberendezések tervezése és készítése.

Minden jelenlegi technológiát képesek vagyunk felhasználni, ha valami extra egyedi hűtőgépet kell elkészítenünk. Jelenleg már több referenciával rendelkezünk, vannak köztük külföldre gyártott sorozat termék is, melyből pár év alatt elértük az nyolcvan egyedileg legyártott berendezést is.
Egyedi hűtőberendezések tervezése és készítése Egyedi hűtőberendezések tervezése és készítése
Egyedi hűtőberendezések tervezése és készítése Egyedi hűtőberendezések tervezése és készítése
Egyedi hűtőberendezések tervezése és készítése Egyedi hűtőberendezések tervezése és készítéseTopsites automatikus bannercsere program - Kontraszt Produkció
InterStat.hu