Untitled Document


Untitled Document
 
Szerszámosláda - Technikai Portál

Klímatechnika

 

Klíma lexikon A-tól Z-ig

Klímatechnikai alapfogalmak, ill. a honlapon hasznáslt összes fogalom hétköznapi nyelven magyarázva.

Tovább...

Újdonságok, érdekességek a klímatechnika világából

Fejlődő technikai világunkban, a klímagyártó cégek rengeteg időt és pénzt fordítanak kutatásokra, hogy saját termékük minél magasabb színvonalat képviseljen.

Tovább...

Adatok és tények

Fontos  információk, amiről tudnunk kell a  klímaberendezés kiválasztásakor.
Helyszíni felméréseink során, vagy csak telefonos érdeklődés esetén, vannak olyan kérdések, melyek mindig előfordulnak egy klímaberendezés kiválasztásánál. Az alábbiakban ezeket a kérdéseket próbáltuk össze gyűjteni.

Milyen klímát válasszak?

Ez az első kérdés, ha elhatároztuk, hogy klímaberendezést vásárlunk. Egyszerű lenne ha azt tudnám mondani: "ez a berendezésünk a legolcsóbb, és a legjobb a piacon minden szempontot figyelembe véve". Sajnos ezt nem mondjuk ez fizikai képtelenség, ami biztos, ami nagyon olcsó, az nem jó, és, amelyik berendezés jónak számít az relatív nem olcsó. Javaslatom, hogy az alábbi szempontok alapján válaszuk ki azokat melyek fontosabbak számunkra, és ez alapján válaszuk ki a berendezést: árérték, minőség, garancia, zajszint, szűrési képesség, energia hatékonyság, alkatrész ellátás, extra opciók.

Tovább...

Légtechnika

A hűtés és klímatechnikához szorosan hozzáfonódik a légtechnika is. A szellőzéstechnikai berendezések alkalmazási köre hihetetlenül széles. Vannak háztartási és konyhai légelszívó berendezések, valamint ipari szellőzéstechnikai berendezések. Lefedik a kicsi, közepes és nagy légszállítási tartományt (pl. vendéglők, tornatermek, raktárok, ipari létesítmények, parkolóházak, ipari gépsorok), valamint az alkalmazások összes lehetséges típusát (direkt, vezetékes, és tetőkifúvásos).

Tovább...

Klíma gyártók

Daikin, Hisense, Hitachi, LG, Midea, Samsung, Panasonic

Tovább...

 Topsites automatikus bannercsere program - Kontraszt Produkció
InterStat.hu