Untitled Document


Untitled Document
 
Szerszámosláda - Technikai Portál

Kéziszerszámok
Iparos Centrum Szeged

Iparos Centrum Szeged
Kötőelem, elektromos kéziszerszám és munkavédelmi felszerelés áruház

Metabo

A Metabo elektromos szerszámokat gyárt a jelen professzionális felhasználóinak, akik a jövőben is hagyatkozhatnak gépeikre. Ez az igény tette - világszerte 100-nál is több országban - ismertté a Metabo márkanevet. A Metabo ezt saját forgalmazó leányvállalataival, saját szervizeivel és a szakmai kereskedelemmel kiépített valódi partnerkapcsolattal érte el.

Metabo Hungária Szerszámforgalmazó Kft.

A Metabo Hungária Kft-t a Metabowerke GmbH  21. leányvállalataként 2003 decemberében alapították. Tényleges tevékenysége 2004. február 2-tól mérhető, miután átvette a korábbi importőr  tevékenységét.

A Metabo számára országunk fontos piac, amelyet a jövőben saját társaságával kíván gondozni. A Metabo Hungária Kft Magyarországon a Metabo és az Elektra Beckum márkák képviseletét végzi, melyet aktív értékesítési és marketing tevékenységgel lát el. A vásárlók, partnerek igényeinek kielégítésére a magas színvonalon működő márkaszerviz és raktár nyújt alapot. Budapesti központunkban létre hoztunk egy oktatási központot, ahol szakkereskedőink és érdeklődő partnereink részére tréningeket szervezünk.

Hangsúlyt fektetünk arra, hogy a partnereink sikerét ugyanúgy szem előtt tartsuk, mint a sajátunkat és a mindennapi üzleti életben megbízható, kiszámítható, stabil partnerek legyünk.

Vállalkozásunk nem az a cég, amely a forgalom által generált sikert tartja a legfontosabbnak. Többet jelent a számunkra, ha sikereinket fokozatosan érjük el. Fontosnak tartjuk, hogy termékeink tartósak, megbízhatóak legyenek. A Metabo több, mint 80 éve követi ezt az elvet. A Metabo termékek 90 %-a a vállalatcsoport németországi gyáraiban készül. Kimagasló minőségű termékeivel és a "Made in Germany" elvvel biztosítja azok versenyképességét. A Metabo az elektromos kéziszerszámainak lényegesebb egységeit saját maga állítja elő, ami a szinte egyedülálló gyártási mélységéből adódó egyik legfontosabb piaci előnye. Meggyőződésünk, hogy az iparban és a kereskedelemben jelentkező minőség iránti igény elegendő teret biztosít olyan prémiumkategóriás márkáknak, mint a Metabo és az Elektra Beckum.

Tevékenységünkkel támogatni szeretnénk partnereinket és kollégáikat abban, hogy az általunk forgalmazott gépeket jobban megismerhessék és  azokat a felhasználás céljának  ismeretében aktívan kínálhassák. Segítséget szeretnénk nyújtani abban, hogy akár az Önök vállalkozásának székhelyén, akár regionális kiállítások alkalmával termékbemutatóval nyújtsunk átfogó tájékoztatást a Metabo és Elektra Beckum szerszámok minőségéről, egyedi műszaki jellemzőiből fakadó sokoldalú használhatóságáról.

Bízunk abban, hogy  partnereink és vásárlóink segítségével a Metabo-t sikeresen képviselhetjük Magyarországon.

Amit a Metabo jelképez

A jó hírnevet naponta újra meg kell szerezni.

A Metabo világszerte több mint 100 országban aktív. Gyakran a legszélsőségesebb feltételek mellett. Olyan extrém körülmények között, melyek próbára teszik minden gép teljesítőképességét. Sehol nem mutatkozik meg gyorsabban, hogy van különbség technika és technika között. Így a kompetencia és megbízhatóság az elektromos szerszámoknál mindenek előtt a látszólag jelentéktelen dolgok figyelembe vételénél mutatkozik meg - a részletekben. Olyan részletekben, mely döntőek abból a szempontból, hogy a megbízások határidőre teljesíthetőek-e, vagy hogy a munkahely valóban biztonságos-e.

Nem hiába segítik a Metabo-gépek a világ legnehezebb építkezéseinél használójukat és a profikat. Minden nap, időjárástól függetlenül, bármely évszakban. Mindazon emberek bizalma, akik Metabo-val dolgoznak, számunkra a legszebb elismerést jelentik, és igazolják vállalati céljainkat:  Megbízható elektromos szerszámok gyártása profik által profiknak - az iparosok márkájaként.

 Mindig pontosan ott, ahol a siker rajtunk múlik - Metabo

Látogassa meg honlapunkat!Topsites automatikus bannercsere program - Kontraszt Produkció
InterStat.hu