Untitled Document


Untitled Document
 
Szerszámosláda - Technikai Portál

Kéziszerszámok
Iparos Centrum Szeged

Iparos Centrum Szeged
Kötőelem, elektromos kéziszerszám és munkavédelmi felszerelés áruház

Festool

1925 óta mindig lépéselőnyben.

A Festool márka fejlődése a jó meglátások átütő erejét és a következetesen a felhasználó szükségleteihez igazodó vállalati filozófia sikerét bizonyítja. 

A Festool márka fejlődése a jó meglátások átütő erejét és a következetesen a felhasználó szükségleteihez igazodó vállalati filozófia sikerét bizonyítja.

1925 óta, amikor Gottlieb Stoll megalapította a vállalatot, legfőbb vezérelvünk, hogy olyan, a gyakorlatt igényeihez igazodó termékeket és rendszermegoldásokat kínáljunk a kézművesek számára, amelyek megkönnyítik mindannapos munkájukat.

Ennek a saját magunkkal szemben érvényesített igényességnek köszönhetően műszaki fejlesztéseink valóságos mérföldköveket jelentettek, és a Festool piacvezetővé, valamint az újítás, a hozzáértés és a jó partneri viszony szinonimájává vált.

Ma, 75 év elteltével, álalakult a piac, és megváltoztak az Önök feladatai is.   

 

Specializáció

A Festool pneumatikus és elektromos szerszámok széles választéka speciálisan a legnagyobb igényekre lettek kifejlesztve, a professzionális felhasználó szükségleteinek figyelmbe vételével.
tovább...

Innováció

A Festool folyamatosan innovatív technológiákat fejleszt, melyek mindig példaképként szolgálnak és előremutató megoldásokat nyújtanak a professzionális igényekre
tovább...

Hatékonyság

A Festool szerszámok a tökéletes technólógia és a kíváló hatékonyság jegyében születtek: Ez azt jelenti, hogy a Festool szerszámok a legjobbak műhelyi raktározás, az átállással eltöltött idő, az anyagválasztás és az élettartam szempontjából.
tovább...

Élettartam

A tartósságot tekintve a Festool szerszámok nem egyszerűen mintaként szolgálnak, hanem egyben példaképek is. Ez elsősorban az extrém robosztus felépítésnek és a kis mértékű kopásnak, másodsorban a 3 év garanciának (az 1+2 év garancia) köszönhető, mely minden elektromos és pneumatikus Festool szerszámra érvényes
tovább...

Környezetvédelem

A Festool egy átfogó és igen mélyreható környezetvédelmi politikát folytat a fejlesztéstől kezdődően a termelésen kersztül egészen az újrahasznosításig. Ez azt jelenti, hogy a Festool szerszámok minden szempontból kiváló ökölógiai egyensúllyal rendelkeznek.
tovább...

Ergonómia

A Festool szerszámok precízen illeszkednek a felhasználó kezéhez, és mozgás közben is megkönnyítik a munkát. Ez azt jelenti, hogy a szerszámok pontos és fáradságmentes munkát biztosítanak akár hosszú és fáradságos alkalmazásoknál is.
tovább...

Gépek helyett rendszerek

A Festool többet nyújt, mint csak egyszerűen szerszámokat. Integrált munkarendszereket kínálunk, melyben az egyes komponensek egymással optimális összhangban vannak. A rendszerben való gondolkodás azt jelenti: többet, jobbat alkothatunk
tovább...

Biztonság

A Festool nagy hangsúlyt fektet a munkahelyi biztonságra: a Festool szerszámok nem csak egyszerűen teljesítik az idevonatkozó nemzetközi szabványokat, hanem számos megoldást kínál mellyel növelhető a munkahelyi biztonság.
tovább...

Szerviz

A Festool, szerszámait professzionális felhasználók részére készíti, ami azt jelenti, hogy a szerszámot probléma esetén a lehető legrövidebb időn belül meg kell javítani. A Festool szervíz gyors, pontos és hatékony megoldást garantál
tovább...

Továbbképzés, szaktanácsadás

A Festool a professzionális felhasználót nem csak optimális szerszámmal látja el, de gondoskodik arról is, hogy a lehető legtöbbet hozza ki belőle. Ezt a folymatosan szervezett továbblépzésekkel, és professzionális szaktanácsadással éri el.
tovább...Topsites automatikus bannercsere program - Kontraszt Produkció
InterStat.hu