Untitled Document


Untitled Document
 
Szerszámosláda - Technikai Portál

Kéziszerszámok
Szerszámosláda - Technikai Portál. Klímatechnika, Klíma lexikon A-tól Z-ig, Klímatechnikai alapfogalmak, Újdonságok, Érdekességek, Adatok és tények, Milyen klímát válasszak?, klímaberendezés, klíma, alapfogalom, termék, berendezés, árérték, minőség, garancia, zajszint, szűrési képesség, energia hatékonyság, alkatrész ellátás, extra opciók, klímagyártó cégek, klímagyártó cég, technika

Iparoscentrum

Kereskedelmi vállalkozásunk 1995 óta kimagasló minőségű szolgáltatással várja kedves vásárlóit. Főbb tevékenységi körünk rögzítéstechnikai anyagok és szerszámok kis - és nagykereskedelme. Forgalamzott termékeink a legmagasabb nemzetközi követelményeknek megfelelően készülnek, amelyeket vásárlóink kérésére a megfelelő minőségi tanúsítványokkal ellátunk. Szolgáltatásunk magas szintű minőségét a folyamatosan felügyelt MSZ EN ISO 9001:2001 szabvány szerint kialakított minőségirányítási rendszer biztosítja.

Tovább...

Bosch

Bosch csoport a gépjármű- és ipari technológia, fogyasztási cikkek és épület-technológia piacvezető nemzetközi gyártója. A 2004-es pénzügyi évben közel 242 000 munkatársa 40 milliárd euró forgalmat ért el. A Robert Bosch (1861-1942) által 1886-ban Stuttgartban alapított finommechanikai és elektrotechnikai műhelyből létrejött Bosch csoport ma átfogja a gyártó, forgalmazó és a vevőszolgálati hálózatot a világ 130 országában közel 260 leányvállalatával, valamint több mint 10000 szervizközpontjával.  
A magyarországi Bosch pillanatnyilag 5000 munkatársat foglalkoztat, és a 2004 évben 165 millió € forgalmat ért el. A vállalat a minőségi Bosch-termékek majd teljes választékát forgalmazza Magyarországon - a gépjárműfelszerelésektől az autós multimédián át a hőtechnikai berendezésekig terjedően.

Tovább...

Dewalt

A DEWALT több, mint 70 éve ipari minőségű szerszámok elismert tervezője és gyártója. 1923-ban Raymond Dewlt megalkotta a radiálkörfűrészt, mely gyártásának évtizedei alatt szorosan összekapcsolódott a minőség és tartósság fogalmával.
A DEWALT márka hosszútávú elismertséget vívott ki a szakemberek körében. Erőteljes, pontos, kényelmes és megbízható - ezek a tulajdonságok jellemzik a DEWALT-ot. A sárga-fekete szín párosítás félreérthetetlenül utal a DEWALT márkára.

Tovább...

Festool

A Festool márka fejlődése a jó meglátások átütő erejét és a következetesen a felhasználó szükségleteihez igazodó vállalati filozófia sikerét bizonyítja.  A Festool márka fejlődése a jó meglátások átütő erejét és a következetesen a felhasználó szükségleteihez igazodó vállalati filozófia sikerét bizonyítja.
1925 óta, amikor Gottlieb Stoll megalapította a vállalatot, legfőbb vezérelvünk, hogy olyan, a gyakorlatt igényeihez igazodó termékeket és rendszermegoldásokat kínáljunk a kézművesek számára, amelyek megkönnyítik mindannapos munkájukat.
Ennek a saját magunkkal szemben érvényesített igényességnek köszönhetően műszaki fejlesztéseink valóságos mérföldköveket jelentettek, és a Festool piacvezetővé, valamint az újítás, a hozzáértés és a jó partneri viszony szinonimájává vált.

Tovább...

Fischer

A Fischer alapítója: Artur Fischer. 1919-ben született Tumlingenben. 1948-ban alapította a fischer műveket (fischerwerke).
A Fischer kezdetei, alapkövei: Először elektromos öngyújtókat gyártott.
Utána bejelentette a villanóvaku szinkronizálására vonatkozó szabadalmát, mely a mai vállalat alapkövét jelentette.

Tovább...

Makita

A Makita Elektromos Kisgépértékesítő Kft. 1996-ban alakult székesfehérvári székhellyel. A Makita név - mint a világon mindenütt - Magyarországon is a magas minőséget és a megbízható szolgáltatást jelenti. A termékek kitűnő minősége, a rendkívül széles modellválaszték, a folyamatos alkatrészellátás, a központi szerviz, a szerződött kereskedő és szervizpartnerek illetve a gyors és pontos szállítás jelentik a biztosítékot arra, hogy ügyfeleinknek a legmagasabb szintű szolgáltatásban részesüljenek.

Tovább...

Metabo

A Metabo elektromos szerszámokat gyárt a jelen professzionális felhasználóinak, akik a jövőben is hagyatkozhatnak gépeikre. Ez az igény tette - világszerte 100-nál is több országban - ismertté a Metabo márkanevet. A Metabo ezt saját forgalmazó leányvállalataival, saját szervizeivel és a szakmai kereskedelemmel kiépített valódi partnerkapcsolattal érte el.
A Metabo Hungária Kft-t a Metabowerke GmbH  21. leányvállalataként 2003 decemberében alapították. Tényleges tevékenysége 2004. február 2-tól mérhető, miután átvette a korábbi importőr  tevékenységét.

Tovább...Topsites automatikus bannercsere program - Kontraszt Produkció
InterStat.hu