Untitled Document


Untitled Document
 
Szerszámosláda - Technikai Portál

Faipar

 

Szerszámosláda - Technikai Portál. Szeplast Nyílászáró-gyártó Kft. ablakok, erkélyajtók, fix ablak, nyiló ablakok, bukó ablak, nyíló-bukó ablak, kétszárnyú, középen nyíló egyik oldalon buktatható ablak, emelő-toló ablak, bukó-toló ablak, profil, IDEAL, Aluklipsz, Dual, öt légkamrás, acélmerevítés, vasalat, kilincs, résszellőző, különleges szerkezetek

Faktúra Duó Kft. kínálatából

A Faktúra-Duó Kft. 1994. április 28-án alakult meg. Többségi tulajdonosok, akik egyben önállóan ügyvezetők (családi vállalkozás 1995 októberétől) Plavecz Pál és Plaveczné Fülöp Zsuzsanna. A Faktúra-Duó Kft. 1995-ben kezdte meg a szombathelyi FALCO Rt. termékeinek forgalmazását, illetve feldolgozását.
Árbevételünk 70%-át a kereskedelem biztosítja, 27% az alapanyagok feldolgozásából, illetve bútorkészítésből adódik, 3% pedig szoftverfejlesztői tevékenységből származik.
Fő tevékenységünk:bútorlap és kiegészítő szerelvények nagykereskedelme, bútorlap szabászat. Forgalmazott termékek: laminált bútorlap, konyhai munkalap, farostlemez, frontelemek, bútor-szerelvények
A bővülő megrendelési igények gyorsabb és korszerűbb kielégítése érdekében 2000-ben és 2001-ben több gépet is vásároltunk. Az élzárási technológiánk korszerűsítésével a különleges igényeket is ki tudjuk elégíteni. 2003-ban az ABS-ező gépünket egy még korszerűbbre cseréltük, amely a kerekítéseket és a sarkok megmunkálását is lehetővé teszi.
A gépek 2-4 évesek, a legmodernebbek. A legújabb lapszabász gép számítógéppel vezérelt, és lapszabász programmal is rendelkezik.
A cégnél 13 fő alkalmazott + alkalmanként 2-3 fő tanulót foglalkoztatunk.

Tevékenységeink:

  • Bútorlap kis és nagykereskedelem (FALCO, KRONOSPAN)
  • Bútorlap szabászat (nagyteljesítményű számítógépvezérelt lapszabászgép)
  • Bútorlap élzárás (élfólia, élfurnér, ABS)
  • Konyhabútor és egyedi bútorkészítés (irodabútor, előszobaszekrény, beépített szekrény, gardrobe, hálószoba bútor, stb.)
  • Ajtófrontok értékesítése (Csercsics)
  • Bútoralkatrészek (Csercsics, Concordia foggantyúk, vasalatok

Termékeink:

 Topsites automatikus bannercsere program - Kontraszt Produkció
InterStat.hu