Untitled Document


Untitled Document
 
Szerszámosláda - Technikai Portál

Építőipari tervezés

Untitled Document

Szigma-X Tervező és Tanácsadó Kft.

A Szigma-X Tervező és Tanácsadó Kft.-t 1989-ben alapította három nagy tapasztalatú tervező: dr. Salaczné Zoltán Melinda, Bartók Miklósné és dr. Németh Árpád - a jelenlegi ügyvezető. Cégünk az általános építőipari tervezési és kivitelezési feladatok mellett speciális mérnöki problémák megoldására szakosodott.

Jelenlegi tevékenységünk kiemelt területe az antennatornyok és egyéb távközlési tartószerkezetek tervezése, kivitelezése, bővítése és biztonsági felülvizsgálata. Ebben a szakágban -az 1991. óta felhalmozott szakmai tapasztalat révén - cégünk a terület elismert szakértőjének számít. Terveink alapján eddig több mint 1600 távközlési torony épült meg. A magyar távközlési piac jelentős szereplői állandó vagy visszatérő megrendelőink: T-Mobile Magyarország Rt, MATÁV Rt, Pannon GSM Rt, Vodafone Magyarország Rt.

Budapesti irodánkban jelenleg 12 szakembert foglalkoztatunk. Mérnökeink a Magyar Mérnöki Kamara tagjai, tervezői és szakértői jogosultságuk van. Mind ők, mind a technikusok ipari alpinista vizsgával és gyakorlattal rendelkeznek.
Meggyőződésünk, hogy szolgáltatásaink színvonalának és partnereink elégedettségének kulcsa munkatársaink szakmai felkészültsége és elhivatottsága. Ezért a legmagasabb szintű technikai támogatás és a naprakész tervezőszoftverek biztosítása mellett cégünk vezetése fontosnak tartja a megfelelő közérzetet biztosító munkahelyi körülmények kialakítását.

Céginformáció

Szolgáltatások

Referenciák

Minőségirányítás

Elérhetőségeink:

Szigma-X Tervező és Tanácsadó Kft.
H-1111 Budapest, Bertalan Lajos u. 17.
Tel.: +36 1 466 2595
Fax: +36 1 365 0513
E-mail: szigmax@szigmax.hu

Cégjegyzékszám: Cg.01-09-061225
Adószám: 10224753-2-43Topsites automatikus bannercsere program - Kontraszt Produkció
InterStat.hu